Slik Dekorer i Modern Rustic

August 27

Slik Dekorer i Modern Rustic


Moderne rust handler om å blande nytt og gammelt. Det handler om å skape kontraster mellom innredning og dine møbler, noen er moderne og noen er rustikk. Enkelhet er nøkkelen til å kombinere de to elementer sammen. Når dekorere i moderne rustikk fokuset ligger på å skape en vanlig, men bodde i utseende, slik at hardheten stål, tre og murstein teksturer å blande med varme farger og symbolske jord ekko av naturen.

Bruksanvisning

En Bestem hva aspekter av rommet du ønsker å se moderne og hvilke aspekter du ønsker å sette mot med et snev av rustikk. Du kan dekorere veggene i rustikke farger og kontrast med moderne møbler, eller du kan gi veggene et moderne behandling og bringe i den rustikke aspektet med ditt valg av møbler.

2 Dekorer veggene. Hvis du vil ha dem til å bringe den rustikke element male dem tydelig med en blanding av nøytrale og rustikke farger (hvit, krem ​​og grå som dine nøytrale og rød, oransje, gull, beige eller limegrønn som dine rustics). Påfør en annen farge til hver veggen i rommet - for eksempel kontrast en nøytral grå vegg med en tilstøtende vegg malt i brent oransje eller limegrønn. Showcase en stor dekorativ lerret av en jordnær design - et blad, en gren eller stor fargerik blomst.

Hvis du ønsker å har moderne vegger male dem i vanlig, nøytral, og kule ikke-rustikke farger som hvit, svart, blek blå eller lys grå. Paint alle veggene i samme farge og dekker en med en flokk-mønstrede tapeter for å lage en funksjon veggen, hvis ønskelig.

3 Legg møblene. Hvis du gikk med rustikke vegger møblene skal være moderne, slank, og følg dagens ikke-rustikk stil trender (vanligvis de bør ikke være trebasert). Bruk moderne apparater som skinnende nye kaffetraktere, brødristere, klokker og underholdningsutstyr for å oppdatere utseendet på rommet ditt og kontrast jordnær veggen behandling.

Hvis du har moderne vegger kontrast dem med rustikke møbler elementer som furu eller eik møbler, en vedovn, store tre-innrammet speil, tre kjøkkenbenker, stein peis og tregulv. Myke møbler som gardiner, puter, pledd og lampeskjermer i varme farger og jord mønstre (blad eller blomster) vil bringe ytterligere rustikk appell til rommet.

4 Fullfør rommet ditt ved å legge siste hånd på verket som fortsetter den moderne / rustikk kontrast. Lag en rustikk blomsteroppsats i en moderne stil vase. Plasser en moderne keramisk bolle fylt med jordnær potpourri på et salongbord. Fyll et glass eller metall bolle med småstein og vann og flyte noen sandeltre duftende stearinlys i det å skape en rustikk stemning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com