Hvordan søke Texture Spray murer i et mobilt hjem

August 24

Å gjøre noen enkle forbedringer til mobilen din hjemme kan gjøre mye så langt som å oppdatere sin interiør utseende. Legge til en tekstur i løpet av eksisterende vegg panel er en flott måte å starte. Men fordi bobiler er laget av forskjellige materialer enn de som brukes til å bygge et vanlig hjem, vil noen ekstra skritt være nødvendig for å få profesjonelle resultater.

Bruksanvisning

1 Ved hjelp av en 4-tommers gips kniv eller sparkel, gjelder gips sparkelmasse på veggen for å bli strukturert. Fyll eventuelle innfelte linjer i veggpaneler med sparkelmasse. La forbindelsen tørke.

2 Fjern eventuelle paneling søm strimler som er festet over hver vegg panel søm. Bruk av gips kniv eller sparkel, fylle eventuelle hull under sømmen stripe med sparkelmasse, og skrape av overflødig.

3 Fjern eventuelle utstikkende spiker, skruer eller maskinvare, og fylle spikerhull med gips sammensatte.

4 Bruke en røre festet til en elektrisk drill, bland sparkelmasse med vann i en stor bøtte, legge vann en kopp om gangen i det sammensatte. Sparkelmasse må være tynn nok til å passere gjennom sprøyta, men likevel tykk nok til å holde seg på veggen uten å gli av. Konsistensen bør likne som pannekakerøre.

5 Fyll sprøyten er hopper med sparkelmasse blandingen, og fest den sprøyta, luftslange og luftkompressor.

6 Sprøyting veggen jevnt, gjelder tekstur, som arbeider i en back-og-tilbake mønster. Gjør dette til hele veggen er dekket med tynnet sparkelmasse. Tillat sparkelmasse tid til å tørke. Dette kan ta flere timer, avhengig av temperatur og fuktighet i ditt område.

Hint

  • Tape vinduer, utsalgssteder, og alt annet du ikke vil dekket med sparkelmasse. Plasser en presenning på gulvet ved foten av veggen for å beskytte gulv og tepper fra felles sammensatte sprut.
  • Alltid være forsiktig ved bruk av elektrisk eller håndverktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com