Hvordan Re-Pin en Cylinder Tumbler Lock

October 9

Hvordan Re-Pin en Cylinder Tumbler Lock


Re-låsing en sylinder vannglass lås utføres normalt av en låsesmed, men du kan gjøre det selv med litt øvelse. Du trenger den eksisterende nøkkelen til låsen og noen ekstra låsedeler. Det er best å ha de fra samme produsent fordi de varierer. Re-låsing kalles også re-taste en lås, fordi det tillater deg å bruke den samme nøkkelen for flere låser. Noen sylinderlåser er montert i håndtak, så kan du se produsentens instruksjoner for å fjerne sylinderen.

Bruksanvisning

1 Ta av sylinderen vannglass låser du ønsker å re-pin fra døren den er montert. Skru den fra montering fra innsiden og demontere sylinderen fra andre deler av huset med en skrutrekker.

2 Fjern besøksforbud klips på baksiden av sylinderen. Ulike produsenter av vannglass sylinderlåser bruker forskjellige typer, men de er montert ved den motsatte ende av sylinderen til hvor nøkkelen inn i låsen. Noen vil sprette av lett, men hvis din gjør det ikke, plasser låsen i en skrustikke og slå den av med en skrutrekker og hammer. Fjern fjæren dekkflaten som er plassert på toppen av låsesylinderen. Du må kanskje bøye noen metalltappene tilbake med en skrutrekker for å gjøre dette. Når du fjerner dekselet, vil du se noen hull som kjører i en rad langs sylinderen.

3 Sett nøkkelen som driver låsen og gi den en kvart omdreining. Trekke nøkkelen ut av sylinderen og låseplugg skal komme ut av sylinderen sammen med nøkkelen. Skyv fra den andre enden med en skrutrekker, hvis det ikke kommer ut første gang. Når låsen pluggen er fjernet, snu den opp ned slik at de viktigste kildene, kjøre pins og nøkkel pins faller ut.

4 Fjern nøkkelen fra låsen pluggen og sette inn en ny. Dette er nøkkelen som du vil re-pin låsen. Hold låsepluggen slik at hullene i den er vendt opp. Slippe en ny nøkkel tapp inn i hvert av hullene, slik at hver tast tapp står i flukt med toppen av låsepluggen som mulig. For å hindre fastkiling, at hver tast tapp har den avsmalnende ende vendt nedover, ettersom dette er den enden som vil komme i kontakt med nøkkelen når den settes inn i låsen.

5 Ta nøkkelen ut av låsen kontakten, holde hullene oppreist. Sett inn en drivende pinne inn i hvert av hullene. Sørg for at hver kjøring pin setter på toppen av den tilsvarende nøkkelpinnen slik at den er senket ned i hullet, men skiller seg ut av det. Omtrent 1/8-tomme av medbringerstiften skal bli utsatt for, sammen med resten av den innstilling inne i låsen pluggen. Ta av driv pinnene en om gangen, lage et notat hvor man går i hvilket hull. Sikre de viktigste pinnene forblir i låsen pluggen.

6 Sett den nye nøkkelen i låsen pluggen. Skyv inn låsesylinderen, være forsiktig så du ikke søler noen viktige nålene. Slipp kjøre pinnene inn i hullene på sylinderen. Dette er hullene du eksponerte ved å fjerne fjærdekkflaten. Plasser en drivstift per hull i samme rekkefølge som du fjernet dem fra låsepluggen. Hold sylinderen horisontalt, fjern nøkkelen. Låsen pluggen skal nå være i en låst stilling inne i sylinderen.

7. Avle en nøkkel fjær inn i hvert av hullene i sylinderen. Det er mulig å gjenbruke de du fjernet fra sylinderen tidligere. Monter fjærdekkplate på toppen av sylinderen og bøy begrensende klaffene tilbake på plass for å sikre dekselet ikke løsner. Sett låsepluggen frispark klipp. Du må kanskje bruke tang for å bøye den tilbake på huset.

8 Test låsen med den nye nøkkelen. Hvis det fungerer uten å måtte jiggle det rundt, Monter sylinderen vannglass låsen inn i huset.

Hint

  • Nøkkel pins kan skilles fra kjøre pins, siden de har koniske ender.
  • Ulike sentrale systemer vil ha ulike mengder av hull i låsen pluggen.
  • Du må eksperimentere med forskjellige størrelser av kjøring pins og nøkkel pins for å få en god passform.
  • Viktige kilder er også kalt driver fjærer.
  • Re-låsing kits, som har fargekodede pins å vise forskjellige størrelser, er tilgjengelig.
  • Re-låsing lås kan gjøre låsen lettere å tvinge åpne, så ta kontakt med en låsesmed hvis du er i tvil om sin sikkerhet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com