Hvordan lage en sofa fra papp

September 3

Hvordan lage en sofa fra papp


Studenter og sparsommelig huseiere har oppfunnet mange måter å transformere gratis eller billig byggevarer til møbler. Papp - som melk kasser og slagg blokker - er et billig, lett tilgjengelig materiale du kan omforme til en utilitaristisk sofa. Bølgepapp er sammenlignbar med kryssfiner i styrke, og er lettere å klippe og passe sammen enn tre. Selv papp er skjemmende og ubehagelig på egen hånd, kan du bøte på disse problemene med skum og stoff.

Bruksanvisning

1 Skjær papp bitene til størrelse med et verktøy kniv.

2 Mål og merk 6-by-24-tommers biter 8 inches i fra en av langsidene. Marker samme brikkene 4 inches i fra en av kortsidene. Tegn en diagonal linje fra en markering til den andre og skjær langs diagonalen. Disse brikkene vil danne baksiden av sofaen, og den vinklede delen vil gi en ergonomisk tilt for ryggstøtte.

3 Sett 6-by-72-tommers brikke på et flatt underlag. Hot lim de seks-for-24 stykker til dette stykket vinkelrett på 22-tommers mellomrom slik at den 6-tommers siden vender ned og vinklede sidene er alle i samme retning. Den første og siste 6-by-24-tommers stykket skal være i flukt med endene av 6-by-72-tommers stykke.

4 Hot lim den 4-by-72-tommers stykke horisontalt over toppen av de seks-by-24-tommers biter. Du har nå fullført rammen for sofaens tilbake.

5 varmt lim 24-ved-72-tommers stykke mot baksiden av ryggrammen.

6 Påfør varmt lim på kantene av skrap pappstykker og pakk dem fast inne i de hule deler i rammen, slik at den korrugerte delen av papp er vertikal. Disse brikkene vil gi styrke til sofaen.

7 varmt lim 8-by-72-tommers pappstykket horisontalt over de ikke-vinklede kanter av de 6-by-24-tommers biter. Varmt lim på 17 5/8-by-72-tommers stykket på tvers av de vinklede kantene av 6-by-24-tommers biter.

8 Hot lim kortsidene av 8-by-72-tommers biter og 8-by-30-tommers biter og feste dem sammen for å lage rammen for sofaen setet.

9 varmt lim på baksiden av seterammen til den ikke-skråstilte seksjon av sofaen tilbake med en stor mengde lim.

10 Varmt lim den 38 for-72-tommers stykke til bunnen av sofaen.

11. Påfør varmt lim på kantene av skrap pappstykker og pakke dem fast inne i den hule sete hulrom, slik at den korrugerte delen av papp er vertikal. Disse brikkene vil gi styrke til sofaen setet.

12 Varmt lim en 30-by-72-tommers pappstykket til toppen av sofaens sete. Din grov sofa er fullført.

13 Cut skum plater i størrelse med et verktøy kniv.

14 Hot lim Skumplatene til rygg og sete av sofaen.

15 Drape et stort stykke stoff over sofaen for å skjule de grove materialer.

Hint

  • Bruk kun bølgepapp i sofaens konstruksjon. Andre typer av kartong vil ikke gi tilstrekkelig støtte til å holde et menneske vekt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com