Room Designs for en tenåringsjente

September 6

Room Designs for en tenåringsjente


Tenårene er en tid for refleksjon og personlig vekst for en ung kvinne. Mest sannsynlig vil hennes smak i romdesign vokse og tilpasse seg også. Foreldre kan hjelpe til med å transformere rommet design for en tenåring jentas soverom. Med de rette ideene kan hun ha et rom som er en smakfull og alderstilpasset helligdom.

Planlegging gjennom Personality

Din ungdoms datter kan ha mange ideer når det kommer til å endre hennes soverom: maling farger, kunst, møbler og tilbehør. Den oppussingsprosessen kan starte ut som et virvar av ideer som gjenspeiler de mange fasetter av hennes personlighet, som kan være overveldende for tenåringer og for foreldrene.

Hvis dette er tilfelle med din datter, har hennes utseende gjennom hjem design magasiner og nettsteder for å identifisere rom stiler, farger, mønstre og strukturer som appellerer til hennes smak. Når ideene er samlet, se gjennom hennes valg for å hjelpe henne med å finne engangsstilelementer. Kanskje vil du finne at hun er tiltrukket av beroligende farger og moderne møbler eller foretrekker en koselig soverom med varme tresorter og rike teksturer. Denne prosessen vil hjelpe dere begge fokusere på de aspektene av hennes personlighet som skal vises på soverommet.

Room arrangement

En tenåring jentas soverom serverer mange funksjoner og opererer så mange rom i ett. Ikke bare vil din datter sove på rommet hennes, hun vil også studere, underholde, slappe av og forskjønne det. På grunn av dette, bør nøye overveielse gå inn i planleggingen av rommet ordningen.

Hvis det er minimalt med plass på soverommet for møbler vurdere en loft seng med en arbeidsstasjon under. Dette vil gi en studie område uten å ta opp ekstra gulvplass. Er det viktig for tenåringer å ha god plass for underholdende venner? Prøv å innlemme en trille seng, tepper, myke stoler og / eller gulv puter for å gi ekstra lounging plass for gjester. Er din ungdoms behov for ekstra lagringsplass for å huse nye klær, smykker, sminke og tilbehør? Vurdere en garderobe som inkorporerer en tomhet eller utnytte plassen rundt og over sengen ved hjelp av hyller i stedet for en headboard.

Å ha en forståelse av tenåringsdatterens behov og ønsker for hennes rom vil gjøre prosessen med planlegging og utforming av rommet mye enklere og mindre stressende.

unngå moter

Det kan være fristende for tenåringen din (og til og med foreldre) for å skape et rom som fokuserer på en aktuell kjepphest i ungdoms pop-kultur. Dette bør unngås av flere grunner. Først, moter kommer og går. Det er sannsynlig at tenåringens smak vil utvikle seg også. Det er derfor det er viktig å fokusere på din datters personlighet når du utformer rommet hennes, ikke hennes kjærlighet til en viss kjepphest. For det andre, moter er dyre. Lisensierte varer, sammen med kjepphest møbler og tilbehør, kan stamme lommeboken.

Se etter klassiske kunst, tilbehør og møbler som fortsatt passer med din datters personlighet. Dette vil tillate henne rom for å være hyggelig for en lengre periode og tilpasningsdyktig gjennom tenårene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com