Skinn lenestoler og Puffer

August 15

Skinn lenestoler og Puffer


Skinn lenestoler med en tilhørende fotskammel gir et behagelig sted å sitte, slappe av og nyte et glass vin med din favoritt bok eller ta det store spillet. Flett funksjon og komfort med stil ved å sikre disse elementene innlemme i den generelle stilen og fokus i ditt hjem. Farge, form, størrelse og type skinn spille en rolle i å definere stilen til en lenestol og fotskammel.

Moderne

Gå for et moderne utseende med en elegant hvitt skinn lenestol og en utfyllende fotskammel. Både ruglete skinn, med sin sofistikerte ennå robust utseende, og skinnende patent lær passer godt med moderne innredning. Par disse brikkene med et sett av tweed kaste puter, et rikt teksturert kasjmir kaste teppe og en valnøtt sidebord for en komfortabel hjørne som alltid foto-verdig. Denne samme stil vil også fungere hvis du byttet ut den hvite fargen med en svart stol og fotskammel.

Tradisjonell

Mange huseiere foretrekker tradisjonelle former, farger og stiler. Disse stilene fungere godt i andre hus, som sommerhus, eller i svært uformell mellomrom, for eksempel en familie rom eller den. Velg en grosgrain eller okseskinn i mahogny, kirsebær eller dyp brun for en tradisjonell følelse og velge tartan puter eller faste puter i nyanser av beige, hvitt og brunt. En furu eller eik sidebord gir den ideelle plassen for snacks og drikkevarer.

Kid-Friendly

Hvis du leter etter en barnevennlig lenestol og matchende fotskammel, velger en i en høykvalitets lær som lett tørker ren. Sats på mørkere farger enn lysere farger og plukke en lenestol og fotskammel som ikke har hardt tre sider eller eventuelle tilkoblede håndtak. Velg microfiber kaste puter og et mykt teppe i barnevennlige stoffer.

lagring Savvy

Noen huseiere, for eksempel de som bor i mindre hus, hytter og leiligheter, er mer opptatt av lagringskapasiteten lenestoler og taburettene enn form og stil. Hvis din hjemme er trangt om plassen, velg en fotskammel som har en arrangør og lagringsenhet inne og en lounge stol med skuffer bygget inn i bunnen plattformen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com