Hva skjer med AC når det er kjøling?

November 25

Hva skjer med AC når det er kjøling?


Det er vanskelig å forestille seg nå, men flyselskapet Corp. forlatt nesten utvikling av sin første klimaanlegget produkt --- eller AC --- i 1948 på grunn av en opplevd mangel på interesse. I dag, klimaanlegg er svært populære, og utbyggere inkludere dem i de aller fleste hjem, spesielt i varmere områder av landet. Klimaanlegg gjøre mer enn kjølig luft. De har også kondisjonere luft ved å fjerne fuktighet, noe som reduserer fuktigheten i et miljø. Mange har spurt: "Hva skjer med AC når det er kjøleluft?" Svaret er best tilgjengelig i trinn.

kompressor

Prosessen med kjøleluft begynner i kompressoren, som tar spesielt laget gass og presser den så at dets molekyler er plassert tett sammen. Når de kommer nærmere, temperaturen, latente energi og potensielle trykk av molekylene øker. I denne tilstand er gassen som pumpes inn i en kondensator, som kan ligne metall finner eller blader.

kondensator

Når den kommer i kondensatoren, blir gassen under høyt trykk og omdannes til en væske. Det er matet inn i fordamperen gjennom et lite hull, som hindrer for mye væske fra ankommer samtidig. Væskens trykkfall i fordamperen som det fordamper tilbake i en gass.

Kjøling Air

Som det fordamper, avkjøles kjølevæsken den omgivende luft når den trekker ut varme og fuktighet er nødvendig for at den skal vende tilbake til sin ekspanderte, gassform. Således, når AC kjøler, opptrer denne kjøling som et biprodukt av en prosess som omdanner en væske i en gass; andre prosesser i en AC bare eksisterer for å dra nytte av denne prosessen og gjøre det mulig.

luft~~POS=TRUNC

En vifte sirkulerer luften utenfor hjemmet gjennom fordamperen. Viften sirkulerer luft i et rom, slik at varmere luft til naturlig stige nærmere taket. AC kan blåse luft gjennom ventiler i andre deler av hjemmet. Disse ventilene er vanligvis funnet i nærheten av gulvet der de lett kan fortrenge varmere luft.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com