Hvordan Grav et Feltet Linje for en septiktank

September 29

De to viktigste delene av en septiktank er septiktank og feltlinjer. For at systemet skal fungere korrekt, må du ha riktig størrelse tank og riktig mengde feltlinjer; disse linjene trenger å bli gravd ut og installert på riktig måte. Riktig graving og installasjon av feltlinjer vil ta planlegging og forberedelse hvis du er for å unngå langsiktige problemer.

Bruksanvisning

1 Se resultatene av perc test. Denne testen viser hvor raskt vannet absorberes av jord i ditt område. Resultatene blir så brukt til å beregne mengden av feltlinje som kreves for systemet. Dette er vanligvis gjøres ved å angi den totale mengden av opptakene nødvendig. Selve utformingen av feltlinjene vil være avhengig av terrenget og mengden av eiendom.

2 Bestem antall og lengde på dine feltlinjer. De perc test beregninger vil gi deg den totale opptakene nødvendig, for eksempel 150 fot av feltlinjer. En enkelt felt linje på 150 fot i ikke tilrådelig og ikke veldig praktisk. Denne lengden skal brytes ned i to 75-fots linjer eller tre 50-fots linjer. Matche lengden på feltlinjer til den plassen du har tilgjengelig. Hold feltlinjene i et flatt område og vekk fra enhver vannkilde, for eksempel bekker, dammer eller brønner.

3 Merk av plasseringen av feltlinjer. Plasser et flagg i begynnelsen av det første feltet linjen, deretter plassere en andre flagg riktig avstand for å markere slutten på den linjen. Mål over minimum åtte fot og plassere en annen flagg for å markere den andre linjen. Mål i samme avstand fra enden flagget for å holde feltlinjer parallelt. Fortsett denne prosessen til du har markert ut nødvendig antall feltlinjer. Merk: Det må være et minimum av seks fot mellom hvert felt linje, slik at flaggene markere midten av feltet linje for å tillate åtte fot fra sentrum til sentrum, og seks fot fra kant til kant.

4 Utstyre traktor med en 24-tommers bred bøtte. De feltlinjer vil være 24 inches bredt, så dette vil tillate deg å holde riktig bredde med et enkelt sveip av bøtta. Linjene må være 24 til 30 inches dyp. Pass på å fjerne eventuelle store rusk, steiner eller røtter fra linjene. Plasser skitt til venstre for hvert felt linje som det er utgravd. Grav hver linje, og deretter flytte traktor å begynne neste linje. Forsøk å holde skitt litt tilbake fra kanten av linjen for å gi plass til å gå. Du vil bli strømme inn grus, legging geotekstil materialer og rør, og vil trenge plass til å arbeide.

5 grave grøfter for avløpsrør fra slutten av hvert felt linje til et sentralt punkt direkte ut fra sentrum feltet linjen. Det er der sikringsskap vil bli plassert. Disse grøfter må være omtrent atten inches dyp. Disse grøftene må bare være seks inches bred, men bruker traktor å gjøre jobben enklere. Når du har lagt alle rørene kan du etterfylle grøfter med traktor.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com