Slik Dekorer Hutches

October 21

Slik Dekorer Hutches


Bur kommer i en rekke størrelser, former og farger, og kan enkelt innredet for å passe design ordningen på nesten ethvert kjøkken eller rom. Bruk den til å lagre kjøkken elementer som gryter, panner eller apparater, eller bruke den til å vise knickknacks du ikke kan finne en fast plass for.

Bruksanvisning

1 Velg stilen av bur. Er det en formell brikke som vil være det sentrale punktet i en formell spisestue eller vil det være en dekorativ stykke for ditt kjøkken? Dette er en viktig beslutning som det setter grunnlaget for dekorasjoner av din bur.

2 Bestem deg for fargen på bur. Du kan male den til den passer med fargene i rommet, eller du kan bruke et lag med polyuretan for å opprettholde en naturlig finish. Beis er alltid et alternativ hvis du trenger bur for å matche en annen møbel.

3 Plasser spiker og skruer i ulike størrelser i en logg som er lang nok for deg å holde samtidig la asmall område å treffe noe med. Ikke justere spiker og skruer - plassere dem sporadisk på stokken. Hit bur med loggen for å gi den en distressed look.

4 Hånd maling små blomstertrykk i nedre hjørner av noen skuffer bur måtte ha. Hvis du ikke fritt kan male blomster for hånd, kan du besøke en kunst og håndverk butikken for sjablonger som kan brukes til helt male floral mønster av ditt valg.

5 Sett håndtakene med nye fra enhver jernvarehandel. Hvis du foretrekker å forholde seg til antikk stil, besøke et loppemarked eller verksted salg på leting etter gamle håndtakene. Bytte hardware på Hutch kan forvandle det fra en nylig butikk-kjøpte møbel til et må-ha antikk.

6 Dekorer hyller med samleobjekter. Porselen figurer, salt og pepper shakers, vinglass eller samleplater kan alle trygt vises på et bur. Velg elementer som har en felles fargevalg.

7 Plasser elementene i et mønster som vil tiltrekke seg mest oppmerksomhet. For eksempel plassere større gjenstander i ryggen med mellomstore elementer ved siden av seg og mindre elementer i front.

8 Bruk skjønn når du plasserer gjenstander på sokkelen. Elementer som kan falle bør ikke plasseres på bur. Påfør "less is more" regelen for å unngå å rote til bur.

9 Sett noen av elementene i bur med sesongmessige elementer for å justere dekorasjoner av bur med årstidene. For eksempel plassere en rik, grønn glassert bolle på en hylle og fylle den med blader fra din favoritt treet for å pynte til høst eller Thanksgiving. Sett en skål med røde epler på en hylle for julehøytiden. En vase av teroser er godt egnet for sommermånedene og fargerike stearinlys er tegn på våren.

Hint

  • Bruk en sølv te sett å dekorere et bur som er plassert i en formell spisestue. Pass på å polere tesett å kvitte det med anløpe.
  • Elementer som er høye og kan lett velte bør være plass på nederste hyllene og har noen form for forankring. Dette er ikke bare for å beskytte dine favoritt biter fra å bli ødelagt, men også for å beskytte hodene på de som går forbi bur og kan muligens forstyrre den, noe som kan føre til en smertefull ulykke.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com