Nursery Paint Color Ideer

September 24

Nursery Paint Color Ideer


Velge farger for en barnehage er en spennende, men noen ganger forvirrende, en del av forberedelsene til en ny baby. Du må forstå hvordan spedbarn se og skille farger før du starter en fullskala ombyggingskostnader for ekstra rom. Husk at spedbarn kan se store og dristige mønstre fra fødselen, men kan ikke skille mellom lignende farger som rødt og oransje eller pastellfarger. Ikke før de når åtte måneder kan babyer se farger som voksne, og gjenkjenne objekter på tvers av rommet.

Opprette en nøytral palett

For å opprette en nøytral farge mønster som gjenspeiler den varme og ømhet en ny mor har for sitt spedbarn, velger beige og kremer. Ulike nyanser av tan og brune kan gjøre en barnehage se myk og innbydende, men legger en utpreget tradisjonelt preg. Forbedre noen nøytrale paletter med mønstre og kunstneriske elementer for å gi barnehagen et moderne preg. Mykere nyanser er også antatt å fremme god helse og velstand i enkelte områder. Innlemme sprut av farge ved å innføre dempede nyanser på tekstiler og kunstverk. Mønstre kan bryte opp en monoton nøytralt tema, og kan gi babyer med visuelle stimuli som de vokser. Husk, skjønt, det kommer mange messes med din første baby, så fargene bør være standhaftig og enkel å rengjøre.

Bruke fet farger

Ved bruk av sterke farger i en barnehage, ikke overdriv. Mens det kan virke fargerik og levende til voksne, til en baby utvikler syn, kan de lyse fargene være overstimulating. Lag store geometriske figurer på veggen mot en kontrast skygge. Også bruke to forskjellige farger for å male forskjellige vegger eller deler av veggen. Vertikale striper på veggen er frisk og spennende, og kan koordinere med flere crib stoff tilgjengelig på markedet. Hold mønstrene enkle, skjønt, og unngå kompliserte eller lignende nyanser som går ubemerket eller uønsket av spedbarn.

Tradisjonelle Fargevalg

Tradisjonelle farger - blått for gutter, rosa for jenter, og gult eller grønt for kjønnsnøytrale design - er alltid populært blant nye foreldre som er foreløpig om å velge farger for barnehagen. Gul, lavendel, og beige er også vanlige fargevalg for en barnehage. Når du velger din fargepalett, husk at det er flere måter å arrangere disse fargene, fra solide farger på veggene med design introdusert gjennom stoff eller faste monokromatiske farger for en enhetlig barnehage tema. Den enkleste måten å begynne på er å samle bilder av barnehager fra magasiner eller internettsider for å gi inspirasjon til ideer du og barnet ditt vil elske.

Andre Color Ideer

Du ønsker kanskje å tilpasse plass for barnet ditt, og sette barnet med en følelse av hans familie interesser. Noen fedre drømme om sin sønn å være den neste stjernen quarterback, og dekorere barnerommet i hans favoritt team farger. En mor kan være lurt datteren å omfavne sin kjærlighet til naturen og kan velge å bruke greener, brunt og naturmaterialer for å innføre dette konseptet for hennes barn. Når du velger barnehage rommet farger, husk at barnet vil vokse raskt og så vil hennes liker og ikke liker, og du vil mest sannsynlig omstrukturere plass i løpet av få år.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com