Hvordan Plant en Palm Tree

September 7

Tusenvis av palme treslag kan finnes rundt om i verden i kaldt og varmt klima. Disse høye, tropiske planter har blitt funnet på steder som Sveits, Afrika og Pakistan, samt den sørøstlige og sørvestlige USA. Lær hvordan å plante et palmetre i din egen hage ved å følge trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

1 Kjøp håndflaten fra en lokal gartneri. Håndflaten bør puttet, balled eller burlapped ved roten. Hold plantens rot ball fuktig inntil du er klar til å plante palmen i bakken.

2 Bruke hagearbeid spade, grave et hull i bakken der du vil plante. Pass på at hullet er stort nok for roten ballen til å passe. Dekk hullet med jord når du har plassert anlegget ditt.

3 Legg jord behandling for håndflaten. Mykorrhizasopp fungerer best for å hjelpe roten av planten absorbere næringsstoffer som trengs for å vokse. Denne væsken behandling kommer i en beholder som ligner en aspirin flaske og kan finnes i barnehagen.

4 Bygg en jord barriere rundt hullet. Dette vil danne en demning som holder vann. Tilsett ca 3 inches av organisk mulch rundt palmen.

5 Brace den nylig plantet treet. Treet spenne består av tre av tre blokker med to justerbare stropper som er utformet for å beskytte din nye treet fra storm og vind skade. Du må kjøpe denne brace når du får din palmetre i barnehagen. Klammeparentesene må plasseres rundt bark.

6 Vann din palmetre hver dag i løpet av de 2 første ukene etter at du har plantet den. Deretter bruker en slange til "slow suge" området rundt treet for å hindre at den tørker ut. Dette vanning prosedyre bør gjøres to ganger i måneden i løpet av det varme været sesongen og hver 6. måned under kaldere sesongen.

Hint

  • Plante treet i løpet av våren eller sommeren, når det er som regel varmere. Den jordtemperatur må være minst 65 grader.
  • Du kan også legge til jord behandling til trær som allerede finnes i bakken. Men for best resultat, er det lettere å bruke programmet til å begynne med planting.
  • Vær forsiktig når du bruker gressklippere rundt palmer. Enhver bark skade kan lokke insekter eller forårsake sykdom.
  • Håndtak palmene forsiktig når du transporterer dem. Barken kan lett bli skadet. Dersom barken er ødelagt, kan treet bli ødelagt av sykdom og sopp.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com