Hvordan Gjødsle en Yucca Plant

August 24

Hvordan Gjødsle en Yucca Plant


Desert jordsmonn gir lite vann eller næring - vilkår som gjelder yucca er godt tilpasset. Disse slektninger av kaktus trives i tørr jord og krever minimalt med næring. Sandy nettsteder og hage senger med altfor lite næringsstoffer for de fleste planter gir den beste plasseringen for dyrking av en yucca. Noen lys befruktning av unge planter oppfordrer rask vekst og tidlig helse slik at anlegget kommer raskt sin modne størrelse og utvikler et sunt rotsystem.

Bruksanvisning

1 Bruk en balansert, slow-release gjødsel blanding, for eksempel en 10-10-10 analyse, til halv hastighet anbefalt på etiketten for yucca størrelse. Gjør en årlig søknad på forsommeren.

2 Spre gjødsel på toppen av jorda rundt yucca plante. Legg igjen en seks-tommers mellomrom mellom gjødsel og yucca base slik at gjødsel ikke kommer i direkte kontakt med bladene.

3 Vann jorda grundig etter påføring av gjødsel. Vannet hjelper gjødsel oppløses i jorda, hvor det vil komme rotsonen av yucca plante.

4 Gjødsle yuccas begynner ett år etter planting og fortsette å gjødsel en gang i året før yuccas er tre til fem år. Moden, veletablerte planter vanligvis ikke krever befruktning.

Hint

  • Selv om du kan bruke en hvilken som helst balansert gjødsel, gjødsel blanding formulert for kaktus fungerer spesielt godt for yuccas. Påfør kaktus gjødsel på frekvensen anbefalt på etiketten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com