Hvordan Sett isen i min Swamp Cooler

July 8

Hvordan Sett isen i min Swamp Cooler


I tørre områder, fordamping kjølere - på folkemunne kjent som "sump" kjølere - tilbyr en lav-budsjett alternativ til elektriske air-condition enheter. Fordamping kjølere blåse luft over en våt skjerm, sender ut fuktig luft som absorberer noe av omgivelsesvarme i tørrere luft, bidrar til å redusere lufttemperaturen. Jo lavere temperaturen i vannet blåses ut i luften, desto mer varme den kan absorbere, slik at fordamping kjøligere arbeide mer effektivt, slik at noen brukere legge is til vannreservoaret for å maksimere deres sump kjøligere effekter.

Bruksanvisning

1 Slå sump kjøligere hoved strømmen.

2 Finn tilgang til sump kjøligere vann reservoaret. Hvis det er en liten, single-rom enheten din reservoaret er sannsynligvis fylt for hånd med en mugge, mens større i-vinduet enheter er vanligvis plombert med egen vannforsyning linje. Hvis kjøleren har sin egen forsyning linje, kan du ikke være i stand til å få direkte tilgang reservoaret for å legge is.

3 Åpne tilgangspunkt til sump kjøligere reservoar. I hjemmet enheter åpner med en lett-å-fjerne hetten, mens vindusmontert kjølere kan kreve fjerning av skruer for å få tilgang til reservoaret.

4 Dump isbiter produseres i fryseren i reservoaret. Selv om de er sannsynlig å smelte raskt i sommervarmen, ikke utelukkende fylle kulere reservoar med is. Du må fremdeles væske i reservoaret for å være onde opp av skjermen og blåst inn i huset ditt.

5 Lukk reservoaret og slår enheten seg ​​på igjen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com