Hvordan bli kvitt flygende insekter, veps, bier og edderkopper

August 10

Hvordan bli kvitt flygende insekter, veps, bier og edderkopper


Veps, bier og mange andre flygende insekter er gunstig skapninger som gir verdifulle tjenester til bønder og gartnere. Flygende insekter, spesielt bier, bistå i pollinering av blomstrende planter. Mange varianter av bier lage honning. Veps sluke andre insekter som kan føre til skade på avlinger. Edderkopper er også gunstige leddyr. De er rovdyr og bidrar til å holde ned den populasjon av skadelige insekter. Men på tross av disse fakta, veps, bier og edderkopper ikke er velkomne gjester i og rundt hjemmet eller på piknik. Bier og veps kan svi, og noen edderkopp arter bite. Selv om de fleste varianter er ikke aggressive, mange mennesker fortsatt skremt av dem. Det er flere ting du kan gjøre for å drive disse skapningene bort hvis de blir en plage.

Bruksanvisning

1 Fjern eller dekke alle potensielle matkilder. Når bier og veps er tiltrukket av mennesker og menneskelig boliger, er det som regel fordi de lukter noe å spise. Sugar-fylt brus og fruktjuice er spesielt attraktivt for dem. Bruk lokk på kopper på piknik og holde desserter og søppelbøtter dekket. Dersom flygende insekter ikke kan finne mat, vil de vanligvis går unna. Siden edderkopper er helt kjøttetende, kan du kjøre dem bort ved å kjøre bort insekter, som er deres primære matkilde.

2 Fjern eventuelle reir på eller i nærheten av huset ditt. Mange veps varianter liker å bygge reiret under takskjegget av hus. Et reir kan vanligvis bli slått ned og knust eller brent. Gule jakker ofte liker å hekke i hull i bakken, noe som kan være ubehagelig hvis du klippe plenen. Insektene i den underjordiske reir kan være druknet ved å kjøre en slange inn i reiret. Når hullet er grundig dynket med vann, fyll det med jord for å hindre mer hekkende. Spindelvev kan vanligvis bli ødelagt med en kost eller en pinne.

3 Catch veps og andre flygende insekter i fellene. Stikke hull i en krukke lokk, deretter fylle glasset med eplejuice. Sett lokket på glasset og sett det langt borte fra ditt hus eller piknik. Vepsene vil krype ned i glasset og drukne.

4 Spray insekter eller edderkopper med en kommersiell insektmiddel. Gjør dette bare hvis andre metoder ikke fungerer siden insektmiddel kan skade andre nyttige insekter også.

Hint

  • Ødelegge veps og gul jakke hekker om natten når insektene er sovende.
  • Unngå å bruke bensin for å ødelegge reir. Brann kan skade deg og forårsake skade på huset ditt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com