Leveling problemer med en Intex oppblåsbare over bakken pool

August 14

En Intex over bakken svømmebassenget legger glede til bakgården i de varme sommermånedene, forutsatt at du har et egnet område for å sette opp en over bakken pool. Sikre at bassenget veggene bo rett i bakken er viktig å sikre at bassenget holder seg stabil. Kontakt Intex på 1-800-234-6839 for å diskutere din eiendom og avgjøre om hagen din er et egnet sted for en Intex over bakken pool.

Inflasjon

Vær sikker på at ringene av bassenget er oppblåst til riktig trykk, spesifisert av instruksjonene med spesifikke Intex over bakken pool. Underinflating kan resultere i en mangel på stivhet, forårsaker veggene i bassenget selv å lene, noe som resulterer i en ustabil basseng som ser skrå og usikret.

Flate

Kontroller at overflaten som Intex over bakken pool er satt opp er som nivå som mulig og fri for divots. En ikke-flat overflate og tribuner i jorden kan resultere i skrå av bassenget veggene. En konkret gårdsplass eller annet foundationlike overflaten kan gi den beste muligheten for et nivå og rett basseng oppsett.

Skråningen

Hvis du vil bli tvunget til å sette opp Intex over bakken basseng i en skråning, vurdere å kjøpe en over bakken pool som gir konfigurasjonsalternativer for bakker. Intex bassenger er ikke ment å bli satt opp på bakken av noen grad, som en skråning kan resultere i ustabile vegger som kan føre til bassenget for å kollapse, potensielt forårsake skade på eiendom, samt skade på selve bassenget.

Legge vann

Ikke fyll en Intex over bakken pool forbi linjen på den øverste ringen. Overfylling bassenget kan resultere i ustabile veggene i bassenget, forårsaker en skrå effekt og potensielt forårsake bassenget til avløp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com