Hvordan fikse en slat fra en vertikal Blind

August 14

Vertikale persienner er populære og kostnadseffektive belegg for store vinduer og skyvedører i glass. Imidlertid vinyl vertikale blind lamellene, også kjent som skovler, er utsatt for sprekkdannelse og brudd. Skovlene vanligvis brytes ved toppen hvor de er forbundet til braketten. Heldigvis kan du enkelt fikse en slat fra en vertikal blind med noen rimelige produkter og uten mye manuell arbeidskraft.

Bruksanvisning

1 Ta en ubrutt slat fra vertikal blind. Ta brutt slat og snu den opp ned. Stable lamellene sammen. Bruke ubrutt slat som en guide, må du bruke en permanent markør for å markere hvor du vil plassere en punktering på den gode enden av den ødelagte slat. Sett ubrutt slat side. Bruk en hullemaskin for å lage et hull på det sted som er merket på den defekte slat. Plasser de to lamellene sammen for å sikre at hullene er innrettet og samme størrelse.

2 Les instruksjonene på emballasjen til plast filler. Lå aviser på et bord eller utenfor for å unngå at sparkelen søle på noe. Plasser vane på avisene. Ta på gummihansker og vernebriller. Påfør filler per instruksjonene til den defekte enden av slat. La filler å kurere før håndtering. Vend slat over, bruke mer filler og la den herdes.

3 Samle et stykke fine strø sand papir. Gni forsiktig slipepapiret over filler som ble brukt til slat. Ta et papirhåndkle og tørk av rusk, og deretter kjøre en finger over området for å sikre at oppdateringen er glatt. Fortsett sliping finnen til den er fri for støt og jags.

4 Lay nye aviser på bakken og plasser slat på dem. Les instruksjonene på baksiden av en boks med spraymaling som matcher fargen på slat. Spray lett på lappen å blande inn farger. La slat tørke helt, og deretter snu det og forsiktig spray over lapp på den siden. La malingen tørke helt før du håndterer.

5 Plasser slat tilbake på den vertikale blind kroken gjennom den nye hull som du opprettet.

Hint

  • Vanligvis må epoksy eller andre plast fyllstoff brukes ved visse temperaturer for å fungere ordentlig. Henvis til emballasje for riktig temperatur ved å utføre oppgaven.
  • Ifølge Epoxy.com, bør du tørke ned objektet før du begynner å arbeide på den. Vurder å bruke aceton eller en annen type produkt som ikke etterlater en rest.
  • Bruk alltid gummihansker og vernebriller når du arbeider med plast filler for å beskytte hendene og øynene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com