Blomster til Plant i skyggen i Michigan

June 3

Blomster til Plant i skyggen i Michigan


Michigan er kjent for sitt kalde klima, men mange forskjellige blomster kan håndtere kjøligere temperaturer og trives der. Noen selv trives best utenfor rekkevidden av solens stråler i skyggen. Ifølge Michigan Department of Natural Resources, er staten hjem for mer enn 1800 arter av blomster som vokser i alle slags forhold, fra full sol til full skygge.

Wood Anemone

Den hvitveis vokser i sin helhet til delvis skygge i statens skog. Denne planten vokser mindre enn 10 inches høy og produserer dyp-grønn, whorled blader og en enkel hvit eller rosa blomst med en rad med kronblader på hver stilk. Blomstene vises i tidlig på våren. Hvitveis spres lett og ofte vokser i stands under trær og i skyggen av andre hindringer. Plantene også vokser best i rike og fuktig jord.

Purple False Foxglove

Når du er på jakt etter en blomst å plante i Michigan hagen når noen deler motta full sol, mens andre er helt skyggelagt, er den lilla falsk revebjelle et godt alternativ. Disse blomstene vokser 3 til 6 fot høy og produsere blomster som er hvite, røde eller lilla og er formet som bjeller. Lilla falske Foxglove plantene blomstrer fra midten av sommeren gjennom høsten og vokser best i fuktig, sandholdig jord.

Eastern Red Columbine

The Eastern rød Columbine er en flerårig blomst som vokser vilt i Michigan, men kan overleve i kultivering også. Denne blomsten vokser opp til 2 fot høy og produserer hengende blomster som er formet som bjeller og er rød med gule tips. Blomstene blomstrer fra tidlig vår gjennom sommeren. De trives best i full eller delvis skygge og i jord som er enten tørr eller fuktig og alkalisk.

Northern Bush Honeysuckle

The Northern bush kaprifol er en liten busk som trives i enten full eller delvis skygge. Denne busken vokser best i områder av Michigan med steinete jord som er litt surt. Northern bush honeysuckle busker vokse til å bli ca 3 fot høy og 3 fot bred og produsere blomster som er formet som bjeller og kommer i farger som lilla, rødt, gult eller oransje. Busken løvverk blir enten gul eller rød i høst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com