Slik feilsøker en Hibiscus plante med gule blader

August 24

Slik feilsøker en Hibiscus plante med gule blader


Hibiscus (Hibiscus rosa-sinsensis) er en frost anbud sørasiatiske arter dyrkes for sine fargerike blomster. Gule blader på hibiskus planter er ikke alltid et tegn på en underliggende problem. De har en tendens til å kaste noen av sine nederste bladene som blir gule før de faller, flere ganger per år. Gule blader over en plante eller konsentrert på tips må være grundig undersøkt. Ifølge World of Hibiscus nettsted, gule blader vanligvis forårsaket av for mye varme eller kalde temperaturer eller bruk av uegnet insektmidler.

Bruksanvisning

1 Inspiser hibiscus fabrikkens omgivelser for å se om noe har endret seg. Gule bladene er et tegn på stress og kan være forårsaket av en plutselig økning eller reduksjon i lysnivået eller temperatur. Forutsatt at de ikke er ekstreme, bør endringer i forhold bare føre til midlertidig blad gulfarging og blad slipp.

2 Sjekk jorda rundt en hibiscus plante med gule blader. Hvis det er veldig tørt, så vanne planten grundig, slik at vannet når roten ballen. Hvis jorden er våt en tomme under overflaten, gjelder ikke lenger vann til den har tørket ut. Vann hibiscus anlegget i varmt eller vindfullt vær når fordampning prisene øker. Reduser vanning i vått eller kaldt vær.

3 Gjødsle en hibiscus plante hvis den har gule blader med grønne årer som ikke frafalt. Denne tilstanden er kjent som klorose og skyldes en manglende mikronæringsstoffer. Bruk en gjødsel beriket med jern hvis de gule bladene er konsentrert på tuppen av greinene. Bruk en gjødsel beriket med magnesium hvis de gule bladene er på eldre vekst.

4 Bruk et insektmiddel som passer for hibiscus hvis anlegget har en infestation. Unngå produkter som inneholder malathion da disse vil føre til gule blader på hibiskus planter.

5 Kontroller hibiscus anlegget for tegn på edderkopp midd angrep. Tegn inkluderer blad marmorering og fin edderkopp webbing på stilkene og bladundersiden. Unn edderkopp midd angrep ved å spraye anlegget daglig med vann eller med en kommersiell miticide spray.

Hint

  • Beskjær tilbake stilker som har mistet det meste av bladene for å oppmuntre til ny vekst.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com