Hage Sign Ideas

July 27

Hage Sign Ideas


Hvis du liker hagearbeid, og dessuten viser hagen din off for besøkende, lage hage skiltene kan være en nyttig idé å vurdere. Hage skiltene kan være både nyttig og dekorativt. Det er flere måter å lage hage tegn basert på ulike temaer. Hage skiltene kan også hjelpe deg med å holde tritt med hvilken type anlegg er plantet der.

kulturelle design

Et land tegn kan være det du leter etter i ditt hagen, for eksempel en "kyssing søskenbarn Motivet" eller du kan ha en interesse i å gjenskape en japansk hage motiv. For en japansk hage, for eksempel tenke på å bruke japansk kunstverk som grunnlag for design. Forskning typer design som er vanlig i en kultur du ønsker å representere i hagen din. Du kan male eller tegne design plaketter eller andre gjenstander eller få dem trykt på skilt.

treskilt

En annen idé er å lage tre design med carving verktøy for å lage tradisjonell eller utradisjonell formede tegn som du kan skjære ord eller symboler. Et annet alternativ er å kjøpe eller lage tre plaketter som kan være dekorert ved hjelp av vedfyring verktøy. Lag intrikate mønstre eller bare legge til navnet på en rad av grønnsaker i hagen din. Du kan også legge til dikt eller sitater til plaketter om gleden du får når tiltrekke. Selvfølgelig kan du flette både ideer hvis du foretrekker det.

trykte tegn

Trykt skiltene til hagen din er den enkleste måte å lage tilpassede hage tegn. Et kontor supply selskap eller trykkeri kan skrive ut tegn for deg. Noen kontorrekvisita butikker som Staples tilbyr også en design service hvis du foretrekker å ikke lage dine hagedesign skiltene selv. Hvis du velger å lage dine egne design for dine tegn, velger du et grafikkprogram som ArtRage, Photoshop, GIMP eller for en mer grunnleggende tegn, Microsoft Paint. Kontroller at du bruker en vanntett lager papir og blekk som er UV-bestandig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com