Yard Planter for Louisiana

June 24

Kjenne planter som passer best planter til Louisiana verftet vil ta gjetting ut av å skape en ideell landskapet. Velg blomster og busker mye dyrket i Louisiana, i stand til å håndtere statens subtropisk klima og spesifikke skadedyr, for å legge farge og interesse.

Marigolds

Marigolds gi et egnet verksted anlegg for Louisiana fordi de naturlig bekjempe visse skadedyr. I Louisiana, så mange som 20 prosent av kontrollerte hager har den skadelige root-knot nematode stede. Marigolds opptre på en giftig måte mot disse skadedyr. Når nematode forsøker å angi en ring røtter, blir det ikke i stand til å utvikle og kan bli drept. Marigolds vise oransje, gul eller gull blomster, trives i full sol, og foretrekker godt drenert jord.

daylilies

Daylilies blomstre i slutten av våren og forsommeren, og legger farge til landskap i Louisiana, ifølge LSUAgCenter.com. Disse lite vedlikehold verftet anlegg for Louisiana åpne for bare én dag. De viser enkle blomster i alle farger unntatt blått og hvitt. Daylilies trives i sin helhet til delvis sol og foretrekker godt drenert jord, selv om de tåler dårlige grunnforhold.

Lantanas

Lantanas, en flerårig, blir stadig mer populært som verftet planter i Louisiana, ifølge Southern University Agricultural Center. De gir farge for det meste av året, og tiltrekker sommerfugler. Lantana blomster vise blomstrer i hvitt, lys gul, gyllen gul, oransje, rosa, rød og lilla. Lantanas trives i full sol og trenger vann når jorden blir tørr.

asalea

Asalea omfatte opp til 7 prosent av Louisianas planteskoleplanter dyrkes årlig. Azalea busker vise fargerike planter om våren under sin korte blomstringen sesongen. Disse plantene vise blomster i en nyanser fra rødt til gult, rosa, lilla, hvitt og kombinerte farger. Asalea trives best i sol til delvis skygge og i konsekvent fuktig og godt drenert jord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com