Møbler omorganisere Verktøy

May 31

Møbler omorganisere Verktøy


Bruk hjernen din til å omorganisere møblene før du bruker muskler. Ikke bare vil du spare tid og energi, men du vil spare deg selv noen ømme muskler også. Ved hjelp av møbler arrangering verktøy før du begynner å skyve og shoving tunge møbler på tvers av rommet skaper mindre slitasje på møbler, dine tregulv og tepper, og kroppen din.

papir~~POS=TRUNC maler~~POS=HEADCOMP

Lag en mal av rommet ved hjelp av millimeterpapir og papir møbler utskjæringer. Gjør malen for å skalere, tilsvarende en kvadrat foten en firkant av rutepapir, slik at du har en nøyaktig representasjon av hvordan brikkene ser når på forskjellige steder. Gjør ett for hvert rom i huset. Sjekk med din lokale møbelforretninger, bokhandlere og nettbutikker for prefabrikkerte papirmaler. Men du får et papir mal, skyve papir møblene rundt er enklere enn å skyve den virkelige ting på tvers av rommet.

data~~POS=TRUNC Maler

Dra nytte av gratis online nettsteder som lar deg å omorganisere rommene i virtuell virkelighet. Tilpass størrelsen på rommet og størrelsen på møblene. Mens det ikke er en eksakt kopi av rommet ditt, er det en nær rekreasjon og det gir en realistisk versjon av hva rommet ser ut med ulike møbler på forskjellige steder. De fleste alternativene gir deg muligheten til å lagre rommene, slik at du kan se gjennom flere oppsett for å gjøre den endelige avgjørelsen.

slides

Kjøpe møbler lysbilder å bidra flytting av tunge møbler. Slides er polstret pads som sitter under bena eller hjørner av sofaer, tunge bord, pianoer og underholdning sentre, løfte bena og hjelpe du glir møblene lett inn i sitt nye hjem. Lysbildene er tilgjengelig i de fleste rabatt butikker og de kommer i en rekke størrelser og former. De er budsjett-vennlig verktøy som er gjenbrukbare og allment tilgjengelig. De beskytter møbler, gulv og ryggen mot slitasje.

stropper

Flytte stropper er tilgjengelig fra å flytte forsyne butikkene eller hjemme forbedring butikkene. Sentrer stroppen rundt merkelig formet møbler og vind endene rundt deg, slik at møblene er på ryggen. Lene seg fremover, holder stroppene, for å løfte møbler ut av gulvet og flytte den til sin nye posisjon. Når du plukker opp en ny belastning, lene seg fremover og løft den litt for å teste din evne til å bære vekten. Hvis det er for tungt eller du føler smerte, stå opp og la lasten tilbake til gulvet.

hånd~~POS=TRUNC Trucks

Hånd lastebiler er tilgjengelig på lokale jernvareforretninger og Oppussing butikker. Hånd lastebiler har en liten flat overflate du skyve under tunge gjenstander. Spenn lasten til hånd lastebil med vedlagte stropper og hjulet møblene inn i sin nye stilling. Når du flytter flere objekter i en tur, sentrere tyngste objektet på bunnen. Bygg belastningen på samme måte, sentre den tyngste resterende objekt. Vær trygg og flytte bare ett eller to objekter på en gang slik at du ikke skader deg selv eller ødelegge dine eiendeler.

dollie

Se etter en allsidig dolly, en flat-overflate som er hevet over hjulene. Disse tamponger har ikke sider, slik at de er i stand til å bære gjenstander av forskjellige former. Løft objektet opp og sentrere dolly under. Bruk stropper for møbler som henger utenfor kantene på dolly og rull møblene til sin nye posisjon i rommet. Når du bruker en dolly for ting som en sofa eller piano, spør en venn eller familiemedlem til å hjelpe til med å løfte og å bidra til å holde møblene stødig på dolly.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com