Slik feilsøker en Whirlpool Duet Electric Dryer

September 7

Slik feilsøker en Whirlpool Duet Electric Dryer


Duet serie av elektriske tørketromler produsert av Whirlpool er utstyrt med elektronisk styring. Feilsøker en tørketrommel som ikke fungerer som den skal før du ringer etter service. Mindre problemer kan løses uten hjelp. Hvis displayet på tørketrommelen viser en feilkode signaliserer at service er nødvendig, må du ikke forsøke å reparere maskinen hjemme. Ring en kvalifisert servicetekniker for å inspisere maskinen.

Bruksanvisning

Kjører ikke

1 Kontroller husholdnings sikringer eller brytere. Bytt sikringer eller reset utløst brytere. Tørketrommelen er sannsynlig å bruke to sikringer eller brytere. Hvis tørketrommelen fortsetter å blåse sikringer eller tur brytere, avslutte bruken og ringe en elektriker.

2 Steng luken fast. Tørketrommelen vil ikke fungere hvis døren er på gløtt.

3 Trykk og hold på "Start" -knappen i fem sekunder. Store belastninger krever å holde knappen inne for en lengre periode.

feil~~POS=TRUNC

4 Kontroller skjermen på tørketrommelen for feilkoder.

5 Trykk på "Start" -knappen og hold i noen sekunder for å starte tørketrommelen hvis "PF" vises på displayet. Denne koden indikerer at et strømbrudd skjedde under en tørkesyklus.

6 Ring en servicetekniker hvis det vises en kode som begynner med bokstaven "E." Tørketrommelen har oppstått et problem som krever vedlikehold.

Ikke Tørking eller tar for lang tid å tørke

7 Rengjør lofilter. Rengjør skjermen etter hver belastning har tørket.

8 Begrense mengden av tøymykner ark brukt. Bruk ett ark per last for å unngå blokkering grille.

9 Kontroller temperaturen i rommet. Tørketrommelen krever en romtemperatur over 45 grader Fahrenheit å fungere skikkelig.

10 Unngå bruk av "Air Only" temperaturinnstilling. Klær vil ta lengre tid å tørke. Bruk en passende temperaturinnstilling for den type klær i tørketrommel.

11 Fjern noen av klærne i tørketrommelen og tørke mindre belastning. Store belastninger kan ikke tørkes fritt og tar lengre tid å tørke.

noises

12 Inspiser innsiden av tørketrommel for knapper, mynter eller andre små gjenstander. Fjern løse gjenstander i trommelen og tømme alle lommer før tørking.

13 Nivå tørketrommelen. Skru bena med eller mot klokken for å justere. Fortsett å justere til tørketrommelen er i vater.

14 Separat klær som er flokete. Dette vil føre til klær å sprette når ramlet, og tørketrommelen vil gjøre en vibrerende støy.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com