Hva vil drepe asiatiske Lily Biller?

June 5

Hva vil drepe asiatiske Lily Biller?


Lilje bladbiller kom til Canada i 1945 og Massachusetts i 1992. Det finnes også i hele New England. De legger eggene sine bare på liljer, inkludert de orientalske og asiatiske varianter. Larver forårsake omfattende skader å være vert for planter.

Beskrivelse av voksne

Lilje bladbiller er beskrevet som en "slående" og "vakker" insekt, ved University of Rhode Island Extension. Voksen kropper er purpur, hoder er svart og de måler 1/4 til 1/2 tommers lang. Voksen biller spiser asiatiske og andre lilje blader i utgangspunktet, og deretter flytte til blomstene og stilkene.

Beskrivelse av Larver

Lily bille larver kan føre til mer skade enn de voksne. De ligner små snegler med hovne organer som kan være oransje, gul, brun eller grønn. Hodene er svart. Fullt vokst larver mål om 1/3 tomme. De vanligvis lever på undersiden av asiatiske lilje blader.

effektive kontroller

Håndplukke både voksne og larver er effektive, ifølge University of New Hampshire Extension, som også melder at den naturlige insektmiddel neem dreper larver og avskrekker voksne. Kjemiske produkter som dreper både voksne og larver inkluderer karbaryl og malathion, men UNH Extension advarer at disse plantevernmidler vil også drepe fordelaktige insekter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com