Hvordan legge til en Rain Shade til en Deck

March 31

En regn skygge lar deg nyte dine dekk selv i vått vær. Mens en regn skyggen ikke vil beskytte mye mot vind og kulde, betyr det holde deg tørr i regnet, og dette gir deg mer frihet i å bruke dekk om sommeren selv under regnskyll. Regn nyanser er vanligvis permanent eller semipermanent strukturer som festes til huset slik at de henger over dekket.

Bruksanvisning

1 Mål husveggen ved siden av dekk med et målebånd. Du trenger som regel mer enn 7 fot klaring fra dekket gulvet til toppen av veggen for å sikre at du har klaring for regn skygge. Måle bredden av veggen i tillegg. Det bør ikke være noen hindringer for eksempel lys eller vents på veggen der du vil at skyggen skal gå.

2 Bor et vannavstøtende header bord i veggen. Dersom veggen er tre, spissen bord øvelser direkte inn i et stud. Dersom veggen er murstein eller stukkatur, bruke en trådløs hammer drill for å slå gjennom materialet trygt. Bruk vernebriller for å forebygge skader fra rusk. Hvis du installerer styret til vinyl ytterkledning, fjerne ytterkledning under overskriften styret slik at styret er rett opp mot veggen. Regnet skygge bør komme med ankere for å holde overskriften styre på plass slik at den støtter skyggen vekt.

3 Bruk galvaniserte bolter for å feste monteringsbrakettene til header styret. Plassere brakettene i samme avstand fra hverandre som skyggen bredde.

4 Sett skygge inn i monteringsbraketter. Følg alle instruksjonene som følger med monteringssett for best resultat: Den spesifikke installasjonsmetode varierer noe avhengig av hvilken type skygge du bruker. Kantene av skyggen låses i monteringsbrakettene ofte med bolter som holder dem på plass. Du trenger kanskje en skiftenøkkel til å stramme eller låse dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com