Hvordan rengjøre innsiden Oven Door

June 14

Hvordan rengjøre innsiden Oven Door


Rengjøring av stekeovnsdøren kan virke som en fryktet oppgave, med alle buildup og mat stekefettet som blir crusted på den. Men det er et veldig enkelt triks til jobb som vil kutte ned mengden albue fett nødvendig og skrubbing tid til å rengjøre innsiden ovnsdøren. Du vil også ha tid til å kaste noen Klesvask i mellomtiden.

Bruksanvisning

1 Spray innsiden av døren med heavy-duty ovnsrens.

2 Slå på ovnen til 200 grader F. Når den har varmet opp, la ovnen sitte i 30 minutter. Etter 30 minutter, slå av ovnen og la den avkjøles i 30 minutter.

3 Scrub døren med en svamp som har dyppet i varmt såpevann. Hvis det er vanskelig rester, bruk en skrubb børste og skrubb hardere.

4 Tørk av døren for å få alle såperester av.

Hint

  • Hvis du ikke ønsker å bruke sterke kjemikalier for å rense ovnen, bland sammen litt eddik og natron å lage en lime. Spre dette på innsiden ovnsdøren stedet for sprøyting støvsugeren.
  • Du kan rengjøre resten av ovnen i denne samme måte, det vil bare ta noen få minutter, og du kan få det hele gjort på samme tid. For å gjøre dette, trekker kurvene ut av ovnen og la dem sitte i varmt såpevann. Spray resten av ovnen som du gjorde med døren.
  • Vær forsiktig når du går tilbake til den avkjølte ovnen, da det kan fortsatt være varm.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com