Hjem rettsmidler for å bli kvitt Lawn Moles

April 26

Hjem rettsmidler for å bli kvitt Lawn Moles


Plen føflekker er i utgangspunktet harmløse dyr, men deres reisevaner kan føre til store problemer på plenen. Disse tunnelgnagerne rykke opp plantene, lage veier for andre skadedyr og la plenen ser ut som et rot. Selv felle kan komme inn og ta vare på dine muldvarp problemer for deg, er det noen hjemme rettsmidler som du kan bruke til å prøve og bli kvitt føflekker på egen hånd.

Castor Oil Spray

Bland 6 oz av lakserolje og 2 ss olje eller oppvaskmiddel i en liter vann. Bland en unse av dette konsentrat per gallon av vann og bruk den til å sprøyte plenen. Nettstedet Hage Know How anbefaler dette mix og legger til at det bør brukes etter hvert regn eller vanning.

Plant Barrierer

Plant barriere vegetasjon som påskeliljer, marigolds, mole planter og trinse bønner, som alle slår føflekker av. Mole planter og trinse bønner er giftige og skal ikke håndteres av barn eller spist av dyr.

tunnel Stomp

Stomp ned den lange tunneler når du ser dem. Ifølge Lawn Care Academy nettside, irriterer dette muldvarpene og vil oppmuntre dem til å gå andre steder.

flooding

Hvis du har jord som ikke absorberer vann for fort, setter en hageslange inn i en tunnel og flom nettverket av veier. Det vil ødelegge tunneler og kan drukne føflekker fanget direkte i vannet bane. Den ideelle flom scenario er å starte flom av vann når du ser føflekken flytte mellom vannkilden og overflaten hullet.

Plantevernmidler

Bruk et plantevernmiddel å drepe ormer og grubs føflekken strømmer på. Når dens viktigste kilden til mat er borte, vil føflekken gå videre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com