Symptom: Yellowing Lawn

May 30

Symptom: Yellowing Lawn


Når frodig grønn plen plutselig dukker opp med store gule flekker, eller enda verre, synes hele verftet som skal snu gul, er dette føre til alvorlige alarm. Det er flere grunner til at en plen blir gul og de fleste er seriøse. Dette problemet må rettes opp umiddelbart før gresset dør.

nitrogen mangel

Den vanligste årsaken til en gulfarging plenen er nitrogen mangel. Små flekker eller til og med hele plenen kan plutselig synes å være en lys, sykelig gul farge. Dette kan også skje hvis feil type gjødsel anvendes på en plen og nitrogennivåene er ubalanserte som et resultat. For å rette på dette, en nitrogen rik gjødsel bør enten flekk brukes eller brukes på hele tunet.

Over Befruktning

Overforbruk av gjødsel, selv nitrogen rik gjødsel kan føre til gulning av gress. Dette er ofte referert til som å brenne plenen. Først vil det vises lyse gul og deretter det vil visne til brun som verftet dør. Over befruktning er vanskelig å korrigere og hele plenen kan gå tapt for sesongen. Følg alltid etiketten retninger ved bruk av gjødsel og spot teste den i et lite synlig sted før du bruker den til hele verftet.

Over / Under Vanning

Grass krever omtrent 1/4 tomme av vann hver tre-fire dager på de fleste områder. I varmt eller tørt klima, kan plener trenger så mye som en tomme av vann per dag. Over vanning kan føre gress å vises blek gul når den prøver å håndtere bombingen av vann. Under vanning kan først vises som en lys gul farge før gresset blir brun. Sett opp grunne retter på ulike steder av hagen din og bruke sprinkleranlegg til vann. Når dybden av vannet i rettene når den ønskede mengde vann, slår sprinklerne av.

Sykdommer og skadedyr

Noen sykdommer og skadedyr som larver kan også føre til gulning av plenen. Dette skjer vanligvis i patcher. Plastrene kan være jevnt runde, særlig i tilfellet av en sett infisering. Overvåk verksted og bruke plantevernmidler som er nødvendig. Grav opp syke gule flekker før de kan spre seg til resten av plen og plante området med sunn gressfrø. Disse sykdommer er forårsaket av sopp og bakterier og er vanskelige å behandle. Forvaring og fjerning er de beste løsningene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com