Hjemmelaget Brass Cleaner for Kraner

June 27

Hjemmelaget Brass Cleaner for Kraner


Messing kraner og inventar legge et tydelig preg på alle interiør. Bygd for å vare livet ut, er disse praktiske, funksjonelle armaturer designet for å se fint mens opererer feilfritt. Mens messing kraner er motstandsdyktig mot rust og korrosjon, de er ikke immun mot smuss og rusk. Regelmessig vedlikehold vil hindre utviklingen av glansen og holde messing ser levende og rent.

lakkert Messing

Omsorg for lakkert messing kraner krever ingen ekstraordinære tiltak. Tørk av ligaen med en fuktig klut for å fjerne sotete buildup og gjenopprette metall glans. Skulle situasjonen krever noe litt sterkere, forsiktig gni skitne områder med en myk børste dyppet i husholdningenes ammoniakk; tørk av dvelende væske med en lofri klut - helst pusseskinn. Ikke bruk skuremidler på lakkert messing som den harde tekstur kan ripe opp finish. Dessuten tørker kranen fullstendig når renseprosessen er fullført for å hindre utvikling av vannflekker.

Non-lakkert messing

Når eksponering for hardt vann, tannkrem og såpe avskum dulls overflaten av et ikke-lakkert messing tappekran, er det ingen grunn til å gå ut og kjøpe spesielle rengjøringsprodukter. Bare kombinere lik tiltak destillert hvit eddik, hvitt mel og salt, og bland ingrediensene i en modig lime. Fordel blandingen på kranen. La den sitte i 15 minutter, og tørk den av med en myk, tørr klut.

anløpe

For å fjerne vanskelige flekker eller anløpe fra messing, klippe en sitron i to og dryss salt over fersk kutt frukt. Gni de berørte områdene av metall med sitron, og skyll grundig. Alternativt lage en lime fra sitronsaft og salt og bruke den til kranen med en gammel tannbørste. Skrubb metall lett, beveger bust av tannbørsten i små sirkler for å løfte glansen fra overflaten av messing. La pastaen sitte i 10 minutter, og deretter fjerne restene med en fuktig klut.

fingeravtrykk

Hver gang noen rører kranen, han overfører oljer fra huden til overflaten av messing, forlater fettete flekker og fingeravtrykk bak. Fjern stygge flekker fra messing inventar ved å tørke dem en klut som er dyppet i tomat ketchup. Gni kranen forsiktig, og tørk av ketchup av med et papirhåndkle. Kombinasjonen av eddik og sitronsyre skjærer gjennom fett og olje, slik at kranen blanke og rene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com