Hvordan få rynker ut av Faux Leather

June 26

Hvordan få rynker ut av Faux Leather


Faux lær brukes i alt fra kostymer til fine klær og tilbehør. Laget for å etterligne faktiske lær, er det ofte foretrukket over faktiske lær fordi det er rimelig og dyr bevisst. Faux skinn elementer som har vært lagret over lengre tid, eller elementer bare ut av boksen, har ofte rynker og skrukker, imidlertid. Du kan fjerne rynker og skrukker trygt ved kort dukker faux-skinn element i tørketrommelen, og ved å stryke det med et håndkle plassert mellom jern og elementet.

Bruksanvisning

1 Plasser elementet i tørketrommelen i 60 sekunder. Det er viktig å ikke overopphete faux skinn, da dette kan føre bøyer seg eller smelte. Hvis imitert skinn har stoff backing, kan overoppheting også føre til at lim for å bryte ned.

2 Hold elementet opp og la den avkjøles i noen sekunder. Plassere elementet i tørketrommelen i ytterligere 30 sekunder.

3 Heng varen umiddelbart etter å trekke det ut av tørketrommelen. Tillat den varme og vekten av hengende til naturlig slappe av materialet.

4 Iron elementet hvis etter et par timer med henger er det fortsatt noen rynker. Å stryke den, plassere elementet på et strykebrett og dekke det med et håndkle. Iron over håndkle med jernet satt til en lav, dampinnstilling. Hvis varen har stoff backing, gjelder ikke for mye varme og jern bare på forsiden. Jern i korte intervaller og la materialet avkjøles i mellom. Mer varme kan brukes hvis varen ikke har stoff backing.

5 Heng varen umiddelbart etter stryking. La den henge minst over natten. Elementet kan også henges på badet, der dampen og varmen som genereres vil bidra til å slappe eventuelle gjenværende rynker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com