Slik installerer blåst inn cellulose isolasjon

January 8

Blåst inn cellulose isolasjon er en miljøvennlig måte å isolere huset ditt. Den viktigste ingrediensen i cellulose isolasjon er resirkulert avispapir. Kjemiske tilsetningsstoffer gjøre det brannhemmende. Med de riktige verktøyene, er blåst inn cellulose isolasjon trygge og enkle å installere, spesielt på loft med uregelmessige mellomrom. Noen isolasjon installasjon produserer støv; men cellulose isolasjon gjør deg ikke klø som glassfiber isolasjon gjør. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

1 stedsnavn strimler av kryssfiner for en gangvei ned lengden på loftet. Hvis du ønsker å reservere en del av loftet for lagring, plasserer kryssfiner strimler der også, slik at du ikke tilfeldigvis gå gjennom taket.

2 Mål lengden og bredden på loftet plass. Bestem hvor tykk du vil at blåst inn isolasjon. Bruk formelen på cellulose isolasjon pakken for å finne ut hvor mye du skal kjøpe.

3 Kjøp isolasjonen. Hvis du ikke har støvmasker og briller, kjøpe dem også, så vel som alle andre utstyret du trenger for prosjektet. Plukk opp isolasjonen blåser på leie plass. Pass på at du forstår hvordan du bruker blåseren.

4 Lag en pappvegg rundt dekselet til loftet. Dette bidrar til å hindre cellulosen fra drivende inn i huset.

5 Staple bjelkelaget vent kasterne på innsiden av veggene i bjelkelaget vent å holde isolasjonen blåses ut av loftet. Omgi varme kanaler og alt annet som genererer varme med metall blinker for å holde cellulose fra å bli for varm.

6 Bruk isolasjon blåser å fordele isolasjon. Start med de fjerneste hjørner av loftet og arbeide mot loftet tilgang. Vær forsiktig med å gå av kryssfiner planker til enhver tid. Husk å måle dybden av isolasjonen som du går for å sikre at du installerer det jevnt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com