Hvordan finne Circuit Breaker Load

January 7

Hvordan finne Circuit Breaker Load


I en elektrisk krets, apparater får den kraft de trenger ved å trekke et bestemt nivå av strøm gjennom overføringslinjen. For eksempel, hvis du kobler et apparat med en 240-volt-ampere (VA) effekt inn i en 120-volt krets, vil det trekke to ampere igjen av strøm fra stikkontakten. Tykkelsen eller "åpning" av overføringsledningen, må imidlertid være stor nok til å bære det trekkes strøm; ellers vil ledningen varme opp og smelte den isolasjon som omgir den. For å hindre for mye strøm fra å bli trukket i løpet av en overspenning, er hver krets adskilt fra spenningskilden med en "effektbryter" som bryter kretsen når den trekkes strømmen overskrider et visst nivå. Å vite hvordan du finner en effektbryter belastningen er gunstig.

Bruksanvisning

1 Åpne elektriske panelet.

2 Bestem strømstyrken vurdering på skillebryteren. Strømstyrken rangering er vanligvis trykt på bryterens bryter.

3 Bestem stikkontakten spenning for landet ditt. For en liste over utløps spenninger, se Resources.

4 Multipliser strømstyrke av effektbryter ved utløpet spenningen i landet. Dette vil gi deg den nominelle belastning for en enkelt pol bryter, som tar opp bare én plass i det elektriske panelet. Hvis breaker tar opp to tilstøtende rom, men styres av et enkelt bytte eller to brytere som er permanent bundet i tandem (en "dobbel-pole" breaker), men deretter doble uttaket spenning for ditt land og multiplisere resultatet med bryter strømstyrken. (Hvis en dobbel-polet bryter har den samme strømstyrke trykket på den to ganger, bare bruke en av disse verdiene i denne beregningen, ikke legge strømstyrke karakterer sammen.)

5 Multipliser resultatet med 0,80. Som en sikkerhetsforanstaltning, International Electrotechnical Commission (IEC) anbefaler at elektrikere bruker en effektbryter med en strømstyrke 25 prosent høyere enn kretsens faktiske belastning. Etter å multiplisere den nominelle lasten ved denne kriminal faktor, vil du ha verdien av selve lasten strømbryteren carryies i volt-ampere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com