Hvordan en Salt Water Klor Generator Works

February 18

Anvendelse av klor

De fleste tradisjonelle bassenger og spa bruke klor for å holde rene. Denne kjemiske kombinerer med partikler i vannet, inkludert bakterier, og ødelegger dem. Det reiser også surheten i vannet og kan irritere huden og øynene av svømmere, men for kostnadene, er det den mest pålitelige system i tilværelsen. Salt klorgeneratorer ta dette konseptet og bære det ett skritt videre med ny teknologi som produserer klor for bassenget bruk. I stedet for å måtte legge klor til vannet og kontinuerlig måle dens nivåer, eller å kjøpe et klorinjeksjonssystem som må fornyes over tid, brukere av saltklor generatorer trenger bare å legge til en viss mengde av salt i vannet.

Salt Klor Generator Process

Selv om enkelte brukere kan balk på å legge til salt til sine bassenger, er det beløpet som trengs lite, mye mindre enn salt i havet, for eksempel, og effekten varer mye lenger enn å legge klor. I en slik generator, er det salte vannet sirkuleres gjennom et kammer hvor en elektrode kommuniserer med salt. Siden salt er en forbindelse fremstilt av limt natrium og klor, i henhold til elektrolyse den deler seg fra hverandre igjen. Klor renner gjennom vannet, i samspill med og drepe eventuelle forurensninger før spredendedesign eller kobles natrium for å danne salt igjen. Denne prosessen er kontinuerlig og kan bruke enten saltet i vann eller salt som ble holdt i en lagringsbeholder i nærheten av systemet.

Uansett hvordan salt klor generator fungerer, er resultatet vannet fortsatt renses med klor, men uten irriterende påvirker av konstant klor saturations. Kloraminer, partiklene er gjort når klor dreper forurensninger holdes på et minimum. Siden kloraminer er ansvarlig for de fleste av de ubehagelige klor effekter, blant annet lukt, og krever ekstra klor for å deretter bli kvitt dem, salt vann generatorer holde vann i en ren og myk stat, med bare en mild salt. Generatorene er verdsatt for sin sunnhet og den jevne kvaliteten på vann, noe som er nyttig for folk som huden blir irritert av vanlige klor bassenger.

betraktninger

Saltvann klor generasjon er en relativt ny teknologi, og det er fremdeles betydelige problemer med den. Først injisere klor i vannet er fortsatt den mest effektive og grundig måte å drepe alle patogener og gjengivelse vannet trygt å bade i, og salt klorgeneratorer kan ikke helt nå samme nivå av effektivitet. For det andre gjør salt vannet korrosivt til selve generatoren, rørene det reiser i og dysene som spray det, i tillegg til bassenget eller spa belegg selv. Salt klor generatorer og alle deler som er utsatt for saltvann må skiftes oftere enn tradisjonelle generatorer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com