Hvordan lage et utendørs ildsted for Decks

July 1

Den nyeste mani i utendørs levende er brann groper. Men de kan være ganske dyrt. For de av dere som liker å lage dine egne prosjekter, eller du rett og slett ikke har råd til en ny brann gropen, vil disse billige og enkle instruksjonene hjelpe deg.
Dette dekket brann pit er ideell for gjør-det-yourselfer. Husk størrelsen på dekk for å gjøre de riktige størrelse ildsted.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du vil ildstedet på dekk. Du definitivt ikke vil ha det under tak eller tre på grunn av brannfare. Størrelsen på dekket er også kommer til å bestemme størrelsen på ildstedet. Du ønsker ikke en grop så stor at det ikke er nok plass for folk å bevege seg komfortabelt å unngå brannskader eller ekstrem varme.

2 Plasser murstein eller keramiske fliser ned i et område som er stort nok til å plassere felgen i midten og har steiner rundt kanten. Det er veldig viktig å bruke solid murstein så løse glør ikke faller til bunnen og eventuelt gjennom hullene i noen mursteiner for ikke å brenne dekk.

3 Plasser forskjellige størrelser steiner rundt kanten eller grill pit for å holde på plass og for å legge til et rustikt utseende. Bygg steinene ca halvveis opp felgen eller grill pit bunnen.

4 Lay i tre og starte en brann. Plasser en maske rist eller vindu skjermen over toppen for å stoppe villfarne glør.

Hint

  • Du kan også plassere dette ildsted i gården.
  • Pass veldig sikker gulvet i dekk er protected.Make at det er ingenting i umiddelbar nærhet som kunne ta fyr eller scorch.Never forlate en brann uten tilsyn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com