Hvordan lage DIY sofa dekker

May 26

Hvordan lage DIY sofa dekker


Hvis du er lei av å se på samme sofa som du har hatt i mange år, men det er ikke i budsjettet til å kjøpe en ny en, kan du enkelt improvisere. Dette improvisasjon gjøres ved å opprette din egen DIY sofatrekk. Du kan lage din egen sofatrekk, selv om du ikke vet hvordan du skal sy. Den vanskeligste delen av å lage din dekker vil trolig være å velge fra det store utvalget av stoffer som er tilgjengelige.

Bruksanvisning

1 Bruk et målebånd for å bestemme lengden på sofaen. For å gjøre dette, gå til hver ende av sofaen. Plasser målebåndet på undersiden av den ende. Bruke et lite stykke tape for å holde målebåndet på plass. Utvid målebåndet opp over armene av sofaen og over til den andre siden. Forlenge målebåndet hele veien til den base som er på den andre enden av sofaen. Skriv ned lengden i fot og inches. Legg 5 flere inches til lengden.

2 Skaffe bredden av sofaen slik at du vet hvor mye stoff er nødvendig. For å gjøre dette, gå til baksiden av sofaen. Plasser målebåndet i bunnen av sofaen på baksiden. Bruk tape for å holde målebåndet på plass. Bringe målebåndet opp og over toppen av sofaen, hele veien ned til bunnen av sofaen på forsiden. Skriv ned bredden i fot og inches. Legg 5 flere inches til bredden.

3 Legg stoffet på en flat arbeidsflate. Skape en en-tommers fold på hver ende av stoffet. Bruk nåler å tråkle foldene på plass.

4 Stitch foldene med en symaskin for å lage 1-tommers falder på hver ende av stoffet. Hvis du ikke vet hvordan du skal sy, kan du kjøpe Hemming tape fra stoffet butikken. Plasser hemming tape på innsiden av klaffen og bruke lav varme med et strykejern for å aktivere limet.

5 Sett dekselet sofa over sofaen. Du trenger ikke å fjerne putene. I stedet kan du bare drapere stoffet over putene. Sørg for å brette dekselet pent inn i bak- og side sprekker i sofaen. Men for å opprettholde et elegant utseende ikke brette dekselet sofa inn i sprekkene mellom putene.

Hint

  • Hvis sofaen får mye daglig bruk, vurdere å bruke et vevd middels vekt stoff, for bedre holdbarhet.
  • Velg et stoff som kan vaskes i maskin for enkelt vedlikehold.
  • En bomullsstoff er svært slitesterk og også lett å rengjøre.
  • Hvis du velger en lin stoff, ikke velger 100% lin. I stedet prøve en lin og bomull blanding.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com