Hvordan man kan sammenligne 747 Adhesive Remover til andre

April 7

Den type lim remover du velger avhenger i stor grad av hvilken type underlag som holder limet. De to hovedtyper av undergulv er tre og betong.

tre undergulv

Den 747 Plus Adhesive Remover er biologisk nedbrytbart. Den er utviklet for å fjerne gammel lim fra en tre gulvet etter fjerning av eksisterende gulvprodukter. Det fungerer ved flytendegjøring av det herdede klebemiddel slik at den kan lett skrapes opp fra undergulvet. Dette produktet er ikke til bruk på betong.

betong~~POS=TRUNC

Miljøvennlige lim fjerning er tilgjengelig for bruk på betong. En gel produkt laget av soyabønner har ingen sterke lukt og skyller med vann. Denne type produkt er ikke for bruk på treflater.

Sammenligning

Når man sammenligner lim removers, kan det være lurt å velge en som er miljøvennlig, ettersom denne typen har en tendens til å produsere lave røyk. Denne type produkt kommer vanligvis i gallon jugs; av dette kvantum vil dekke et forutbestemt antall kvadrat, som vil variere blant produktene. Selv giftfri lim removers er ryddet opp med vann, noen kan kreve ekstra rengjøring trinn.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com