Hvordan legge til en ny Lysbryter

May 17

Legge til en lysbryter trenger ikke å være en prøvelse. Med bare litt planlegging og riktig omsorg, er denne oppgaven kan gjøres på mindre enn en time med minimal stress. Du vil ønske å være forsiktig og gjøre visse alle strømmen er slått av på breaker, men ellers er dette en oppgave noen gjør-det-yourselfer kan utrette.

Bruksanvisning

Hvordan legge til en ny Lysbryter

En Bestem plassering for bryteren. Dette må være i tråd med strømkilden i lyset. For å finne ut hvor ledningene er rutet gjennom veggene må du besøke loftet. Finn stedet der ledningene går fra lyset og deretter ned i veggen. oppmerksom på denne posisjonen nøye og bestemme tilsvarende plasseringen på veggen under. Når du har sporet ledninger og har bestemt ønsket sted, nøye måle størrelsen på boksen og skissere denne målingen på gips. For de fleste programmer, standard høyde for en lysbryter er 48 inches fra gulvet.

2 Skjær hullet. Vær sikker på din disposisjon er firkantet, så ved hjelp av boksen kniv kuttet ut den delen av gips. Du vil ønske å være sikker på å sette bladet akkurat dypt nok til å skjære gjennom gips. Husk, det elektriske anlegget er like bak gips og du ikke ønsker å risikere å klippe eller nicking ledningen.

3 Forbered ledninger. Wiren bør ha litt slakk som vil tillate deg å trekke den litt ut av åpningen. Bruk wire cutters å kutte ledningen så nær sentrum av åpningen som mulig slik at du vil ha to løse endene som stikker ut fra åpningen du nettopp har kuttet. Bøye begge ender for å være sikker på ledningene faller ikke tilbake gjennom åpningen. Fjerner det ytre belegg på begge løse endene av ledningen for å avdekke om lag 3 inches av de svarte, hvite og grønne ledninger. Deretter, ved hjelp av wire stripper, strippe de seks ledninger (2 sorte, to hvite, to grønne) for å avsløre ca 1/2 tommers av nakne wire.

4 Før ledningene gjennom åpningene i toppen og bunnen av bryterboksen. Skyv bryterboksen inn i åpningen, være sikker på vingeklemmene er foldet ned. Når boksen er på plass, skru de to skruene. Dette vil forlenge vinge klemmer og feste boksen på plass. Ikke stram disse skruene.

5 Vri de to hvite ledningene sammen og fest dem med en wire mutter. Lysbryteren bør ha en grønn skrue på den. Sikre både grønne ledninger til den enkle grønne skruen. På den side av bryteren vil være to skruer, en på toppen, og en nær bunnen. Plasser en av de svarte ledningene på hver av disse skruene og skru dem ned. Fest bryteren på plass med de to skruene som følger med, og deretter installere bryteren frontplaten. Det skal klikke på plass. Trekk til skruene på teh topp og bunn.

Hint

  • Når du installerer en ny lysbryter, bestemme hvilken bryter type er best for deg - dimmebryter, vippetypen eller flat plate. Den samme grunnleggende installasjon metode brukes for hver type.
  • Vær helt sikker på at strømmen er slått av før du begynner arbeidet med kabling. Slå av strømmen på breaker for maksimal sikkerhet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com