Gode ​​Front Yard Planter

April 26

Gode ​​Front Yard Planter


Velge gode front yard planter avhenger av dine personlige preferanser. Landscape fagfolk foreslår å holde opp kontinuiteten i nabolaget. Hvis alle dine naboer har velstelte plener og ryddig hekker, vil en hytte hage ser ut av sted. Det er best å holde seg til protokollen hvis du planlegger å videreselge. Men hvis du planlegger å bo på din bolig for alltid, gå med hva du vil, forutsatt at det ikke er hus foreningen regler som begrenser landskaps.

boxwoods

Plant boxwoods i front yard for kanter, hekk, skjerm, aksent og prøven planter. En favoritt landskapet anlegg i Sør, den engelske og amerikanske boxwoods oftest kle seg huseiere yards. Hold godt drenert jord fuktig på boxwoods for det første året. Når etablert, kan kutte ned på vanning. Hvis staten opplever en tørke, vanne dem minst to ganger i uken om sommeren. Modne boxwoods trives med normal nedbør. En årlig våren beskjæring av boxwoods oppfordrer ny vekst.

Azalea

Coral bells azalea (Rhododendron indicum), et medlem av Kurume asalea hybrid gruppe, vokser til 6 fot høy. Alle asalea trenger rik godt drenert jord og rikelig med vann i sommermånedene. Kjøp en azalea gjødsel og følg instruksjonene for gjødsling frekvens. Forvent tett rosa blomstring på koraller bjeller asalea. Asalea generelt kan være litt arbeid intensivt, men de belønner med skjønnhet.

crape Myrtle

Crape myrt (Lagerstroemia indikerer) en blomstring, løvtrær. Den vokser raskt i fuktig, godt drenert jord. Den når en høyde på 15 til 30 fot og en bredde på 6 til 15 fot. De crape myrt blomstrer med klynger av hvite, rosa, rødt og lilla blomster fra juli til høsten. De sortar av Lagerstroemia indica kommer i en rekke andre farger. Plant crape myrt i fullt Søn


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com