Hvordan bygge en Sill Plate

January 18Karmen plate hviler mellom huset innramming og betongfundamentet. I de fleste områder av landet, blir behandlet trelast brukes til å hindre råte og skader fra termitter og andre insekter. Riktig å bygge en terskel plate, holder den plassen og forsegling det er første skritt i å komponere et nytt hjem, garasje eller tillegg. Karmen plate kobles til betongfundament ved hjelp av bolter installert av entreprenøren som helte grunnmurer. Karmen plate tømmer størrelse er den samme som den veggen innramming; 2-av-fire vegger bruke en 2-av-fire terskel plate.

Bruksanvisning

1 Strekk en krittstrek langs en ​​vegg fra hjørne til hjørne langs ytterkanten av skive, 1/8 tommers fra kanten. Løft linjen og la det gå å knipse en krittstrek på skive. Gjenta dette for en tilstøtende vegg.

2 Mål langs krittet linjer og lage et merke på 3 føtter på en linje, og 4 fot på den andre. Mål mellom merkene - avstanden skal måle 5 fot hvis de to linjene er firkantet til hverandre. Foreta justeringer til kritt linjer om nødvendig. Legg til flere kritt linjer som strekker seg fra de to første og firkantede dem ved hjelp av 3-4-5-metoden som er beskrevet her.

3 Legg en 2-av-fire på skive på innsiden av boltene. Plasser enden 1/8 tomme fra enden av platen. Markere plasseringen av hver bolt som stikker fra skive på 2-by-4, deretter måle avstanden fra krittstrek til hver bolt og overføre den målingen på to-by-4. For eksempel, hvis bolt er 1 1/4 inches fra linje, merker 2-av-4 ved en 1/4 inches fra kanten. Merk: Hvis du bygger på en grunnmur, og ikke en skive, plasser 2-av-fire flukt med enden av veggen, og legge til 1/8 tommers til bolt-til-line målinger så den resulterende karmen plate er i flukt med grunnmur kanten.

4 Bor hull i to-by-4 på merkene for boltene. Fjern alle muttere og skiver fra boltene. Kjevle ut 1/4 tommers skum isolasjon, og legg den over boltene med kanten selv med ytterkanten av skive eller stiftelse. Skyv skummet ned på boltene. Plasser to-by-4 over boltene og gjenta trinn 3 og 4 for hver side av skive eller stiftelse.

5 Mål 3 fot langs en ​​to-by-4 fra enden, og 4 føtter langs en ​​tilstøtende 2-av-fire fra slutten. Mark hver 2-by-4, og måle mellom merkene for å sikre at de to stykker av trelast er firkantet til hverandre; merkene bør være 5 fot fra hverandre. Foreta justeringer for å flytte de to-by-4s om nødvendig.

6 Plasser en skive over hver bolt og skru mutterne på klokken. Stram mutterne med en skiftenøkkel eller socket.

Hint

  • Det er en forskjell mellom posisjonen av en terskel plate på en plate og på en grunnmur. På en plate, er karmen plate 1/8 tomme fra dekkekant. På en grunnmur, er karmen plate i flukt med grunnmuren kant.
  • Ta deg tid til å gjøre de dørterskler så firkantet som mulig, og ditt hus, garasje eller tillegg rammer vil også slå ut torget.
  • Hvis house design krever to-for-seks innrammede yttervegger, bruker 2-by-6 press-behandlet trelast for karmen plate.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com