Hvordan identifisere grønnsaker planter

January 3

Hvordan identifisere grønnsaker planter


Hvis du er ny til hele hagearbeid idé, vil du finne at med mindre vegetabilske planter har en etikett på dem, trenger du ikke vet hva du ser på. Det tar tid og eksponering for å lære å identifisere hvilke vegetabilske planter er hva. Det finnes noen måter å finne ut akkurat hva anlegget egentlig er. Ta deg tid til å gjøre litt research og snart vil du være sikker på å identifisere de fleste vegetabilske planter.

Bruksanvisning

1 Slå opp navnet på planten hvis du tror du vet hva det er. The USDA har et interaktivt nettsted som vil tillate deg å legge inn et navn på en grønnsak i sin søkemotor for å få opp all informasjon, inkludert bilder av det anlegget. Husk å oppgi at du søker under felles navn og ikke det vitenskapelige navnet, med mindre du vet det.

2 Skriv ut bilder av de vanligste vegetabilske planter og ta dem med deg når du er ute på vegetabilsk planter. Du kan vanligvis identifisere visuelt hvilke planter er de grønnsakene du er ute etter. Det er noen som tomat, potet og aubergine som er like siden de er alle en del av potet familien, men du kan fortelle dem fra hverandre ved sine blomster og blader som er litt annerledes.

3 Spør noen som kan lære deg hvilke grønnsaker planter er hva. Dette er den enkleste måten, siden de kan se på dem og fortelle deg hva de er. Da er det bare et spørsmål om å begå den til minne. Selvfølgelig er det noen planter som du ikke kan identifisere bare ved å se på dem. Du må kanskje faktisk vente til de bære frukt å vite sikkert hva slags plante det er. Dette gjelder for melon planter og forskjellige typer bønner.

4 Ta bilder av plantene og deretter søke gjennom en hagearbeid bok som har bilder av vegetabilske planter for deg å sammenligne dem med. Dette vil fungere godt for planter som har etablert et godt sett med blader. Frøplanter er svært vanskelig å skille, siden de alle starter med en så enkel blad.

5 Gi planten ved å identifisere sine egenskaper. Colby Universitet har en online blomsterplante Familie Identifikasjon nettsted som vil hjelpe deg gjennom de forskjellige aspektene av anlegget til du får en identifiserende navn. Det vil spørre etter bladet layout, teksturen av stammen, antall kronblader og mange andre plante egenskaper.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com