Tomat Varianter for Louisiana

November 3

Tomat Varianter for Louisiana


Selv tomater er en lett-å-vokse sommer grønnsak, de kan være utfordrende å vokse i Louisiana fordi statens forlengede perioder med tørr varme gjør det vanskelig for plantene å sette og holde deres frukt. Den høye varmen fører til uregelmessig blomst vekst i mange varianter. De beste tomater er de som er både varme- og sykdom bestandig. Vanning regelmessig og tung mulch er også elementært for tomatplanter i Louisiana, slik at røttene holdes kjølig og fuktighet i jordsmonnet er jevnt fordelt.

Solar Set

Louisiana State University anbefaler Solar ligger som en god tomat utvalg for Louisiana. Solar Set ble utviklet ved University of Florida og har en høy varmetoleranse. Plantene produserer store røde tomater og trives i de varmeste regionene der andre varianter er sannsynlig å mislykkes. Frukten er klar for innhøsting ca 70 dager etter planting. Solar Set er en F1 hybrid, noe som betyr at dens frø ikke reprodusere virkelighetstro-type planter. Dette besluttede variasjon er også motstandsdyktig mot soppsykdommer som Verticillium og Fusarium wilts.

Sun Leaper

Sun Leaper er klar for innhøsting i ca 82 dager, og det virker best i regioner hvor høy varme er sannsynlig å påvirke optimal vekst i andre varianter. Variasjonen er utviklet ved North Carolina State University i en svært stressende frukt-innstillingen miljø. Sun leaper tomater er besluttede ikke utsatt for sprekkdannelser. Den dype røde tomater er fast, litt flat og store til ekstra stor med grønne skuldre. Sun Leaper er motstandsdyktig mot Verticillium og Fusarium wilts.

Florida 91 Hybrid

The Florida 91 hybrid tomat er et godt utvalg for Louisiana på grunn av sin fantastiske varmesettes evne. Florida 91 tomater er glatte, runde og ca 10 oz. hver. Anlegget, som har en høy motstandsdyktighet overfor varme, er besluttede og midt i sesongen. Frukten vokser i grupper og har en gammeldags tomat smaken. Florida 91 tomater har også en høy motstand mot sykdommer som fusarium og verticillium wilt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com