Slik installerer elektrisk gjerde Controllers

January 27

Elektrisk gjerde kontrolleren installasjon varierer, avhengig av den nøyaktige enhet og strømkilden. Som regel AC plug-in gjerdeapparater er vanligvis den vanskeligste kontrolleren stil å installere. Batteri- og solcelledrevne kontrollere eller apparatene vanligvis er utstyrt med innebygd bly-out ledninger og jording ledninger som bare trenger å bli klemte til elektrisk gjerde og jordingssystemet, henholdsvis. Med en AC plug-in gjerdeapparat, må du lage din egen bly-out wire og jording ledning fra isolert kabel. Bruk alltid isolert kabel fremstilt for bruk sammen med elektrisk gjerdetråd, som må være i stand til å motstå 20.000 volt elektrisitet.

Bruksanvisning

Plug-In Fence Controllers

1 Monter en plug-in gjerde kontrolleren inne i en bygning; de fleste plug-in gjerde kontrollerne kommer med innebygde sløyfer eller hull som krok på neglene for montering direkte på veggen i en låve eller skur. Mål lengden på Energizer plug-in-ledningen for å sikre at du monterer det innenfor rekkevidde av en stikkontakt uten å måtte bruke en skjøteledning.

2 Installer en føre-out ledningen til å bære ansvaret for elektrisitet fra en plug-in gjerde gjerdeapparat til de elektriske gjerdet tråder. Mål opp en tråd av isolert kabel lang nok til å nå lett mellom gjerde menn positivt ladet gjerde terminalen og den laveste wire på elektrisk gjerde. Skjær lengden på kabelen med en avbiter og skrelle tilbake de siste 1-1 / 2 til 2 inches av isolasjon til bart i ledningen. Pakk den ene enden av fri kabel rundt bunnen belastet ledning i en elektrisk gjerde; vikle andre fri kabelende rundt positivt ladet gjerdet terminal på Energizer.

3 pund tre 6-fots galvaniserte jording stenger ned i bakken i trinn 10-fots, forlater de beste 1 tomme til 2 inches av hver stang over bakken. Finn nærmeste jordingsstang ikke mer enn 20 fot fra gjerdet Energizer.

4 Klipp en lengde av isolert kabel lenge nok til å strekke seg mellom plug-in gjerde kontrollerens negativt ladet bakken terminalen og den nærmeste jording stang. Avisolere fra de to ender av kabelen. Pakk en kabelenden sikkert rundt Energizer sin jordklemme og feste den andre enden av kabelen til nærmeste jording stang med en metalljordingsstang klemme. Kontroller at jording stang klemme biter i den eksponerte kabel wire for å sikre en direkte tilkobling.

5 Mål ut en ytterligere strimmel av den isolerte kabel lang nok til å rekke mellom de nærmeste jordingsstangen og den nest nærmeste jordingsstang. Vipp av isolasjon fra begge ender og sikre fri kabel til de to jordingsstenger med jording stang klemmer. Gjenta denne prosessen med en ekstra stripe av kabel for å koble de resterende jording stang til de to første stenger. Sjekk alle tilkoblinger for å sørge for at de er solide før du kobler til og slått på gjerdet kontrolleren.

Batteri- og solcelledrevet Fence Controllers

6 Plasser batteri og solcelledrevne apparatene på bakken, eller montere dem på en frittstående etter nær nok til elektrisk gjerde som førte ut ledningen enkelt kan nå bunnen belastet wire. Kontroller at solcellepanel på en solcelledrevet gjerdeapparat er i direkte sollys. Hekte klemmen på enden av den positivt ladede innførings ut ledningen direkte rundt en av de ladede ledningene på elektrisk gjerde.

7 Installer en tre-stang jording stang system akkurat som den som brukes til en plug-in gjerde gjerdeapparat, som forbinder de tre stengene sammen med lengder av isolert kabel. Finn nærmeste jordingsstang i umiddelbar nærhet av den innebygde jordledning koblet til gjerdet Energizer.

8 Clasp jordledningen klemme rundt nærmeste jording stang. Sjekk koblingene for å sørge for at de er alle fast før du slår på Energizer.

Hint

  • Utilsiktet elektrisk støt kan oppstå. For sikkerhets skyld holde gjerdet Energizer slått av og koblet til du er helt ferdig å jobbe med gjerdet. Innlegg varselskilt for å varsle forbipasserende av tilstedeværelsen av et elektrisk gjerde.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com