Hvordan Reface skap med Metallic

September 24

Hvordan Reface skap med Metallic


Opprett en moderne metallisk finish på skap på kjøkkenet eller badet. Metallic lakk kommer i en rekke nyanser av iriserende farger --- ikke lenger er gull, sølv eller bronse den eneste metallic lakk alternativ. Forstå maleri skap med metallic lakk kan være en tidkrevende maling prosess. Lage alternative planer for kjøkkenet eller badet bruk før prosjektet er fullført.

Bruksanvisning

prep Work

1 Rengjør alle skap med varmt vann og såpe for å fjerne fett og smuss rester. Bland sammen varmt vann og noen dråper kjøkken såpe. Bruk en skrubb pensel for å komme inn i sprekkene av skap. Tørk skap med et rent håndkle når du er ferdig.

2 Sand skap bruker middels sandpapir. Gni sandpapir i retning av tre korn, hvis synlig. Sliping vil tillate maling til å følge og binding til kabinettet overflate. Tørk alle områder med en ren tack klut for å fjerne støv dannet ved sliping.

3 Ta av all hardware med en skrutrekker. Legg alle elementer i en plastpose eller bøtte så bitene ikke blir forlagt.

4 Fjern skuffer og dører. Sett på en ren støvfri dråpe klut. Sørg for at rommet har tilstrekkelig ventilasjon og luftsirkulasjon.

Prime

5 Bruk en mini glatt svamp roller å påføre et lag med svart eller mørk brun maling til skap. Rull malingen på jevnt. Flytt roller i retning av tre korn.

6 Paint vanskelig tilgjengelige sprekker eller listverk i kabinettet ved hjelp av en vinklet trim pensel. Coat både forsiden og baksiden av dørene.

7 Kontroller grunning er helt jevn og dekningen er 100 prosent. Eventuelle tapte områdene vil være merkbar selv etter at metallic lakk er påført. Legg et strøk med maling om nødvendig. La det tørke i 24 timer.

metallic Paint

8. Åpne metallisk maling og omrør godt for å blande sammen alle glimmerflak som kan ha falt ned til bunnen av malingen kan. Bruk en tre røre pinne og rør til det blir en jevn blanding av metallisk lakk --- malingen vil se ugjennomsiktig og ikke gjennomskinnelig.

9 Hell maling til maling skuffen. Bruk mini berg og bruke maling. Rulle på maling i forskjellige retninger --- aldri i kontinuerlige vertikale eller horisontale streker. Unngå å bruke pensel med mindre det er absolutt nødvendig. Når du bruker pensel å påføre metallic lakk stipple malingen inn i sprekker eller lett slå ned i stedet for å pusse på å unngå synlige penselstrøk.

10 La første strøk tørke fire timer. Påfør to til fire ekstra strøk med metallic lakk --- metallic lakk er veldig gjennomsiktig og flere strøk er ofte nødvendig. La skap tørke 24-48 etter siste strøk før du bytter.

Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP opp

11 Sett skuffer og dører tilbake til utgangsposisjon. Legge til maskinvare slike dørhåndtak og knotter tilbake på plass.

12 Se etter noen små flekker som kan trenge å bli rørt opp. Bruk en liten svamp eller håndverkere pensel og legge metallic lakk der det trengs.

13 La malingen herde ordentlig. Ikke rengjør skap med alle typer rengjøring forsyning. Tørk av skitt eller søl bare ved hjelp av vann. Paint tar ca 30 dager til fullt stivne og kur.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com