Slik fjerner stamme fra Vertical Blind

October 4

En vertikal blind er vanligvis brukt for å skyve glassdører og andre store vinduer. Vertikale persienner gi fordelene av personvernet ennå tillate brukere å raskt åpne dem ved å stable. Stabling oppstår når man trekker i kjeden eller ledningen og lamellene bevege seg til den ene enden av den vertikale blind inn i en ensartet stilling. Dessverre, stammen eller stilkene på en vertikal blind kan brekke og forårsake stabling eller rotering av lamellene å mislykkes. Du kan erstatte en stilk på vertikale persienner billig og i løpet av kort tid.

Bruksanvisning

Fjerne Stem fra Vertical Window Blind

1 Roter vertikale blinde lamellene åpne ved hjelp av kjetting. Sørg for at de er helt åpen, eller vil du ikke være i stand til å hente en stamme fra blinds. Vertikale persienner er helt åpen når lamellene gir maksimal sollys.

2 Identifisere delene før du begynner å arbeide for å sikre at du ikke skade noe. Bruk en lommelykt slik at du vil være i stand til å se deler veldig enkelt. Finn stammen. Stammen er et plaststykke som er festet til tannhjul. Girene er det rotere og flytte lamellene på vertikale persienner.

3 Ta nebbtang og gripe inn i bunnen av stammen. Start en vridende bevegelse med tang mot transportøren av blinds. Stengelen vanligvis kommer av uten mye av en problemfri.

Skifte Stem på Vertical Window Blinds

4 Hold utstyret av de vertikale persienner i stedet ved hjelp av pekefingeren og tommelen. Husk at utstyret var den delen hvor stammen festes til den vertikale persienner.

5 Hold fast og ta stammen og skyv den inn på utstyr for å sette en ny en tilbake på plass.

6 Ta slat og legg den tilbake i nye stammen gjennom lysbildene.

7 Forsikring hullet på slat er foret opp med stilk utstikkerne.

8 forsiktig klype stammen sammen.

Hint

  • Kontakt produsenten av den vertikale persienner å bestille en ny stilk eller for å finne en forhandler i ditt område som har stengler på lager.
  • Knyt kjede eller snor av de vertikale persienner utilgjengelig for barn og kjæledyr å hindre kvelning.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com