Slik installerer hengsler på en Peg Board

November 17

Pegboard lagring og organisering systemer, en gang sett bare i garasjen eller verksted, lager sine måter i kjøkken, kontorer og håndverk eller sy rom. Med et bredt utvalg av bevegelige kroker, knagger, hyller og beholdere tilgjengelig, gir den hengende bord allsidig og tilpasningsdyktig lagring. Tradisjonell pegboard er et ark med middels eller høy tetthet sponplater som er perforert for å suspendere maskinvare for å holde verktøy og rekvisita. Avhengig av tykkelsen og totale størrelse, kan pegboard være semi-rigid og krever grunnmaterialet for strukturell støtte og trygt feste en hengsel.

Bruksanvisning

1 Mål og merk av lengden på kanten av pegboard der du har tenkt å installere hengsel. Overfør denne dimensjonen til et en-av-2-tommers planke og mark. Kutt planke på mark.

2 Plasser pegboard på et flatt underlag. Hvis pegboard har en front og bak-side, plasserer styret front-side-ned. Gjelder trelim til en 2-tommers bred kant av kuttet planken. Plasser limt overflaten av planken på pegboard, samkjøre kantene. Bruk to eller tre jevnt fordelte tre klemmer til å holde planken på plass. La treverket limet tørke i henhold til produsentens anvisninger.

3 Fjern klemmene og snu pegboard over. Velge en pianohengsel, også kalt et kontinuerlig hengsel, som er nesten den samme lengden som den planke, men ikke lenger. Sentrer lengden av hengselet til midten av kanten av brettet. Den kontinuerlige hengsel pinnen bør plasseres parallelt med og 1/16 til 1/8-tommers fra kanten av brettet. Bruk flere strimler av maskeringstape som er lagt inn 4 eller 5-inches fra hverandre, for å holde hengselet til styret. Pass tuppen av en blyant gjennom hver skrue hull i piano hengslene for å markere sine posisjoner på pegboard.

4 Fjern tapen og hengsel. Bruk en syl til å pierce overflaten av pegboard på hver skrue hull mark. Dette vil hindre at borekronen fra vandrende når du begynner å bore pilothull. Pakk en liten del av maskeringstape rundt borekronen, 3/4 tommer fra spissen. Dette vil fungere som en stopp guide, hindrer deg fra å bore hele veien gjennom en-av-2-tommers planke. Bor 3/4 tommers-dype pilothull gjennom hver skrue hull mark.

5 Plasser piano hengslene på pegboard, samkjøre skruehullene med pilothull. Installer skruer en drill og driver litt med å feste hengslene til begge ender av styret. Fullfør fester hengslene til styret med en skrue i hver skrue hull.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com