Hva er årsakene til en Flimring lysekrone?

November 15

Hva er årsakene til en Flimring lysekrone?


Lysene på en av lysekroner kan flimre fra tid til annen, eller regelmessig for en rekke årsaker, noen er ufarlig, mens andre årsaker til det flakk utgjør en umiddelbar trussel mot alle som bor i huset. Snarere enn å bare ignorere det flakkende, vel vitende om mulige årsaker kan hjelpe deg å unngå katastrofe.

Store Electrical Appliances

Lysekrone eller andre elektriske apparater i huset ditt kan normalt flimre når et apparat som bruker en høy mengde av elektrisitet, for eksempel et klimaanlegg eller en tørketrommel, først slås på. Selv om flimrende lys på din lysekrone kan være alarmerende, er det flakk normalt og angir ikke et problem med lysekrone eller husets ledningsnett. Hvis du ser at lysekronen flimrer når du slår på en mindre elektrisk apparat for eksempel en TV eller en blender, da dette indikerer et problem med det elektriske systemet.

elektriske tilkoblinger

Din lysekrone er at lysene blinker tilfeldig kan være forårsaket av løse eller sviktende elektriske forbindelser i den delen av husets elektriske system som leverer strøm til lysekrone. Hvis de elektriske koblingene løsne hele veien, kan elektrisitet arc og forårsake brann. Du må ha en elektriker titt på ledningene i huset ditt umiddelbart, siden tilfeldig flimrende lys på lysekronen kan indikere et farlig problem.

Dimming og Brighte samtidig

Når lysekrone lysene flimrer men lysene i et annet rom blir lysere på samme tid, er du arbeider med et problem i husets elektriske system. En slitt nøytral tilkobling i ledningene mellom husets bryterpanelet og den elektriske selskapets transforme forårsaker flimring og lysere lys, noe som er et stort problem bør du ikke ignorere. Hvis den nøytrale tilkoblingen mislykkes helt, kan det elektriske systemet sende usikre nivåer av elektrisitet til apparater, forårsaker apparater for å eksplodere, starte en elektrisk brann eller elektrosjokk noen berøre apparatet.

Neighborhood Problem

Hvis dine naboer opplever flimrende lys så vel som du, så problemet kan være mye større. Flimringen kan oppleves i hele nabolaget på en varm dag når mange aircondition enheter er i drift og det elektriske systemet i nabolaget blir presset til det ytterste. Hvis dette ikke er tilfelle, så flimring kan være fra transformatoren eller det lokale strømnettet kan ikke levere tilstrekkelig strøm til nabolaget på grunn av skade på systemet. Du må kontakte elektriske selskapet slik at det er klar over problemet, og kan iverksette korrigerende tiltak.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com