Hvordan Sett Down Bahia gressfrø

November 15

Bahia er et lite vedlikehold gress som du kan vokse fra frø eller fra torv fliser. Det fungerer godt i byen landskaps fordi det er drought- og varmetolerante. Det er et tykt gress som ikke trives i skyggen eller kalde forhold, noe som gjør det mest hensiktsmessig for dyrking i Sør. Den beste måten å plante bahia gress er over nakne jord.

Bruksanvisning

1 Kjør en jordfreser over plenen i en dybde på 3 inches å fjerne bakken av eksisterende ugress og slå jorden. Bryt opp eventuelle klumper av torv med hendene. Gå over lengden av plenen, trekke opp løsnet ugress. Gjør dette i løpet av våren eller tidlig sommer.

2 Rake plenen overflaten glatt.

3 Fyll tanken av en kringkastings frø spreder med Bahia frø. Åpne spre gate og gå sakte over lengden på plenen. Gjør ingen overlapping frø som du sprer det. Spre frøene med en hastighet på 5 til 10 lbs. per 1000 kvadratfot med plen, avhengig av hvor tykk du vil at grasdekke.

4 rake plenen på nytt for å dekke frøene med en 1/4-tommers jordlaget. Bahia gjør det bra i sand, sur jord vanlig i det sørlige USA kystnære områder.

5 Vann plenen til jorda legger seg med et lavt press slangen slik at du ikke vaske bort frøene. Fest en lavtrykksdyse til slangen hvis du ikke kan stille inn slangen til lavt trykk.

Hint

  • Bahia krever mye mindre befruktning enn andre gresstyper. Hvis du planlegger å gjødsle, starte neste vår. Påfør et vannløselig plengjødsel med en hastighet på 1/2 lb per 1.000 kvadrat og gjenta programmet en gang i sommer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com