Hvordan arbeide med gjenvunnet tre

November 22

Gjenvunnet eller resirkulert tre er populære for en rekke årsaker. Siden alle tre får en patina med alderen, ser det bra. Pluss gamle vekst tømmer har et stramt korn mønster, og det er tørt (så det er sterk og vil ikke vri). Og på toppen av alt dette, er det miljøvennlige. Tenk at mer enn 3 billioner bord føtter av tømmer har blitt produsert siden 1900-tallet, så gjenvinne noe av den tre gjør både økonomisk og miljømessig fornuftig.

Bruksanvisning

Sourcing av gjenvunnet tre

1 gjenvunnet tre er tilgjengelig fra en rekke online spesialist tre forhandlere, samt andre hånden / resirkulering av byggematerialer forhandlere. Du kan selv være i stand til å finne brukbare trevirke som kan gjenvinnes direkte fra riving nettsteder (spør om lov først).

2 Forhandlere kan få sine tre fra gamle telefon- og strømstolper, jernbanesviller (slips) eller store kasser. Det kan også komme fra elvebunn (logger som sank for hundre år siden).

3 Kjøpe fra en forhandler, må du huske å spørre om alle metallfester (spiker, bolter, etc.) har blitt fjernet. Selv om svaret er ja, før du bruker noen gjenvunnet trelast se for svart eller blå flekker på treet. Disse flekker kan tyde på metallfester som har brutt ut under overflaten av trevirket.

4 Bruk et målebånd for å fastslå den faktiske dimensjoner av trelast.

5 Se etter spor av sement, tjære eller konserveringsmidler på veden. Kreosot kan vanligvis påvises ved å lukte på tre; trelast behandlet med kreosot er ikke et godt valg for tre arbeider prosjekter.

Forbereder Reclaimed Wood

6 Rengjør tre av makt vaske den for å fjerne overflaten smuss og skitt, og deretter la det tørke.

7 Sand eller bruke en gammel planer for å fjerne eventuelle gjenværende smuss eller merker på overflaten av platene.

8 Husk gammel maling sannsynlig inneholder bly. Hvis tre arbeider prosjektet krever en umalt tre overflaten, må du velge gjenvunnet tre som ikke er malt; Ikke bli fristet til sand styrene for å fjerne malingen.

9 Bruk en snekker til å square opp kantene for prosjektet.

Hint

  • Den største fare når du arbeider med gjenvunnet tre er innebygd biter av metall. Av den grunn prøver å få tre tett i dimensjoner som er nær dine krav og bare trenger å være overflate høvlet til størrelse.
  • Vær trygg, selv om du har blitt fortalt alt metall er fjernet bruke din egen metalldetektor for å se etter eventuelle spiker, skruer eller andre metalldeler som kan fortsatt være innebygd.
  • Bruk alltid støvmaske når du forbereder gjenvunnet boards.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com