Hvordan søke Feast Watson Tung Oil til et tregulv

November 24

Hvordan søke Feast Watson Tung Oil til et tregulv


Feast Watson Tung Oil soaks inn i fibrene av tregulv for å beskytte og fukte treverket. Moisturizing tre holder det sprekker eller splitting og forsegler overflaten. Denne type belegg motstår vann og andre elementer som flekker ubeskyttet gulv. Tung olje har en matt finish for å utfylle tre korn, men legger ikke en lys glans.

Bruksanvisning

1 Fyll eventuelle hull eller fordypninger i gulvet med tre kitt. Plasser en liten mengde kitt på en sparkel og tørke inn i forsenkninger eller hull. Fyll hullene ved å legge press på gulvet mens tørke og løft sparkel å avslutte bevegelse på den flate delen av gulvet. La veden kitt tørke i en time.

2 Fest middels sandpapir på en sliping stang og sand hele gulvet. Feie gulvet med en kost til å fjerne støv og rusk. Fest fin-sandpapir til sliping pol og sand hele gulvet. Sweep å fjerne sand partikler.

3 Rengjør tregulv med en mild løsning av oppvaskmiddel og vann. Dypp en svamp mopp i en bøtte og mopp hele gulvet. La gulvet tørke helt. Bruk en kost til å fjerne alle spor av smuss eller støv.

4 Hell Feast Watson Tung Oil inn i en maling panne. Bruk en maling valse på en stang til å dyppe i den tung olje og påfør en liberal strøk til gulvet. Starte i en sone som arbeider i en seksjon av omtrent 3 fot til den andre siden av gulvet. Arbeid i seksjoner til den andre enden av rommet, slik at du ikke går på belegget. La tung olje tørke i en time, og tørk bort overflødig av med svamp mopp. La belegget tørke i tre timer.

5 Fest 600-grit våt og tørr sandpapir til sliping pol og sand gulvet lett. Fjerne sand ved støvsuging gulvet. Påfør et andre og tredje lag med Feast Watson Tung Oil på samme måte.

6 Bruk 1200-sand vått-og-tørt sandpapir for den endelige sliping. Vakuum for å fjerne alle sandpartiklene. Buff gulvet med en tørrmopp for å få frem en matt glans.

Hint

  • Når beising tregulv, påfør ett strøk med Feast Watson Tung Oil og sand det. Legg til 10 prosent Tung olje på flekken for å bevare treverket.
  • Ren maling valse, maling pan og klær med mineral terpentin til å fjerne tung olje.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com