Clearance innstilling for en Lawn-Boy Mower Coil

November 11

Lawn-Boy er et amerikansk selskap som har produsert strøm gressklippere siden tidlig på 1950-tallet. Den lille bensinmotor i en Lawn-Boy gressklipper er av to-takts variasjon, noe som betyr at den har færre interne bevegelige deler enn en firetaktsmotor. Spolen er en del av Lawn-Boy gressklipper tenning. Spolen gir den høye spenningen som trengs for å gi tennpluggen en sunn gnist. Riktig justering av spolen er nødvendig for din Lawn-Boy motor for å kjøre effektivt.

Lawn-Boy Ignition

Tenningen i en Lawn-Boy motor består av en magneto, en spiral, bryterpunkter, kondensator og en tennplugg. Tennpluggen krever en høy spenning strøm til å tenne fordampede drivstoffdamp i forbrenningskammeret. Magneter innebygd i motorens svinghjul rotere rundt Magneto. Dette skaper en høy spenning elektrisk strøm som sendes til spolen.

Coil Funksjon

Den elektriske strøm fra den magneto er ikke tilstrekkelig i seg selv for å tilveiebringe den nødvendige spenning til tennpluggen. Av denne grunn er den magneto strøm føres til de primære sløyfer av tennspolen. Samtidig blir bryterpunktene åpning og lukking, slik at strømmen i primærviklingen til å sykle på og av. Loven av dagens stenges av brått i primær spoler fører til en høy produksjon av spenning i de sekundære sløyfer av tenningen coil. Dette er den strøm som gir spenning til tennpluggen gjennom en høyspent isolert ledning.

Coil Adjustment

Den primære spolen får sin spenning som magnetisk ladet strømmen fra magneto feier forbi spolen. Hvis spolen er ute av justering, kan tennpluggen ikke får riktig spenning for å tenne bensingass. Gapet mellom hælene på spolen og svinghjulet magnetene må være 0,010 tommer. Dette gapet kan kontrolleres med en metallisk mellomlegg tilgjengelig fra Lawn-Boy deler forhandlere. Fordi magneter er involvert, kan en metalltennplugg verktøyet ikke brukes til å sjekke spolen gap.

andre faktorer

Hvis Lawn-Boy motoren ikke går som den skal, det er andre enn spolen komponenter som bør sjekkes og justeres, så vel. Hvis breaker punktene er skitne, korroderte eller ut av justering, vil spolen ikke får riktig spenning. En defekt tenning kondensator kan forårsake elektrisk bue over poeng, som vil forkorte livet av punktene. Selv om alle andre komponenter fungerer etter hensikten, kan det hende at motoren ikke fyre med en skitten eller feil åpning tennplugg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com