Hvordan henge lagdelte Gardiner

January 1

Hvordan henge lagdelte Gardiner


Lagdelte gardiner ikke bare ser elegant, men de tjener også et dobbelt formål. Bruk lette ren gardin for bunnlaget og tunge, fargede gardiner for det øverste laget. Selve stoffet slipper lys inn i rommet, men fjerner gjenskinn fra solen. De tunge gardiner, når den er lukket, holde ut alt lys. Ved hjelp av energieffektive gardiner holder varmen inne om vinteren og kjølig luft inne om sommeren. Å henge lagdelte gardiner, trenger du to gardinstenger installert over vinduet.

Bruksanvisning

Målinger

1 Mål 4 inches fra øverste venstre hjørne av vinduet og opp mot taket. Lag et merke med blyant på veggen.

2 Trykk på stud finder til veggen ved merket og slå den på. Beveg stud finder langs veggen til venstre for merket til du finner kanten av stud. Lag et merke på det stedet. Fortsett å flytte stud finder til venstre til du finner den andre kanten av stud. Lag et merke.

3 Gjenta trinnene på høyre side av vinduet for å markere stud på den siden.

4 Mål fra det første merket, den ene 4 inches over vinduet, og til sentrum av stud. Markere stedet og gjøre oppmerksom på målingen. Gjenta med den andre siden av vinduet. Dersom målingene er de samme, fester gardinskinnen til midten av tappen. Hvis ikke, juster målene til begge sidene er like langt fra hverandre, men stengene må feste til stud. En forskjell på 1.4 til 1.2 tommer er ikke merkbar når gardinene er hengt.

5 Mål avstanden mellom merkene på stenderne fra den ene side av vinduet til den annen. Målingen er den størrelse som kreves for gardinskinnen. Kjøp en dobbel stang, laget for lagdelte gardiner, på den width.The målingen ikke inneholder noen dekorasjoner i endene av stangen.

Installasjon

6 Plasser nivå sammen merkene du har gjort på den ene siden av vinduet for å sørge for at de er i vater. Du sjekker måle 4 inches over vinduet til merket på innsiden av stud. Tegn en rett linje fra den ene mark til andre.

7 Plasser en av gardin stang parentes mot veggen slik at hullene for skruene på linje med stud mark for braketten. Plasser en av skruene inne i hullet og holde det på plass med en hånd.

8 Bor skruen inn i veggen ved hjelp av strøm drill. Borer den andre skrue i det andre hullet i braketten. Slett alle synlige blyantstreker.

9 Gjenta med den andre side av vinduet og den andre brakett.

10 Sett de stupbratte gardin paneler på mindre stang, spre dem ut slik at de dekker hele stangen. Plasser stangen på innsiden av braketten, plassen nærmest veggen.

11 Sett de fargede gardinene på større stang og plassere den på braketten foran ren gardin. Juster gardin paneler til ønsket utseende.

Hint

  • Studs er styrene bak veggen. Feste gardinstenger til studs gjør dem kraftigere slik at de kan håndtere vekten av lagdelte gardiner.
  • Gardinstenger kommer med braketter og skruer. Noen billigere stenger inkluderer negler, men ikke bruk neglene for tunge gardiner. Bytt ut spiker med skruer.
  • Hang gardiner ved hjelp av ringer eller kroker. Noen gardiner ikke krever enten å henge dem og ha pre-sydd sløyfer.
  • Hvis du allerede har enkelt gardinstenger og ikke ønsker å kjøpe en dobbel stang, bruke gardinstenger du har for de fargede gardiner og kjøpe billige cafe stenger for tynne gardiner. Bare sørg for at de stenger for rene gardinene er små og passer under de andre stenger og at de ytre stenger er lengre enn kafeen stenger.
  • Ikke bor skruene for stramt inn i veggen fordi det kan bryte braketten, spesielt hvis laget av tre.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com